Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 20/07/2018
Thater horn mu o. Vass. Hayırlı olsun kardesim. Bu Thater amcamın oglu gibi nedense hep bir yakınlık duyuyorum.
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - GartBnx - 20/07/2018
(20/07/2018, Saat: 17:14)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Thater horn mu o. Vass. Hayırlı olsun kardesim. Bu Thater amcamın oglu gibi nedense hep bir yakınlık duyuyorum. Hem Thater hem horn
Teşekkür ederim
GaRtBnX.....
En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 20/07/2018
Bugün spontane, çok hızlı gelişen bir @impaticaret ziyareti ganimetleri...
@GartBnx hem teatron hem Horn - boYnuz şahane de, ne zaman kulağı aştı...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - finwe - 21/07/2018
@efrasyab @onurcakmak kantaron yagli mis kokulu sabun ve zaza platinum jilet, emekleriniz icin tesekkurler.
Ankara bulusmasina katilamayinca biraz gec kavustuk kendileriyle.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mehmetgonen - 21/07/2018
(21/07/2018, Saat: 14:39)finwe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @efrasyab @onurcakmak kantaron yagli mis kokulu sabun ve zaza platinum jilet, emekleriniz icin tesekkurler.
Hem sabun hem jilet köylü güzeli misali , değerini güzelliğini anlamanız için daha derin bakmanız gerekiyor.
kantaronlu sabun yavasca suyu yedirerek sabırla cok güzel köpük yapılan clt dostu bir sabun . Kemal komşumuza emeği için teşekkür ederim
Zaza ise hassas ciltli ,razor bump a meyilli , tıraş tekniği oturmamış veya
1-2 perde yetmez fırcada kalan sabuna yazık biraz daha zımparalayayım su suratı diyenler için müthiş bir jilet .
iki üründe cilt dostudur. güzel günlerde kullanın
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Efrasyab - 21/07/2018
(21/07/2018, Saat: 14:39)finwe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @efrasyab @onurcakmak kantaron yagli mis kokulu sabun ve zaza platinum jilet, emekleriniz icin tesekkurler.
Iyi günlerde kullan komşum. Köpük fotoğrafı da isteriz
(21/07/2018, Saat: 15:32)mehmetgonen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hem sabun hem jilet köylü güzeli misali , değerini güzelliğini anlamanız için daha derin bakmanız gerekiyor.
kantaronlu sabun yavasca suyu yedirerek sabırla cok güzel köpük yapılan clt dostu bir sabun . Kemal komşumuza emeği için teşekkür ederim
Zaza ise hassas ciltli ,razor bump a meyilli , tıraş tekniği oturmamış veya
1-2 perde yetmez fırcada kalan sabuna yazık biraz daha zımparalayayım su suratı diyenler için müthiş bir jilet .
iki üründe cilt dostudur. güzel günlerde kullanın
Mehmet komşum sabunu huyunu iyi özetlemiş keyifle kullanın üstadım
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - finwe - 21/07/2018
@mehmetgonen Tesekkurler komsum.
@efrasyab hizlica foto cektim ama aceleden yukleyememistim, yorumlarimla beraber paylastim az once
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Efrasyab - 21/07/2018
(21/07/2018, Saat: 20:13)finwe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mehmetgonen Tesekkurler komsum.
@efrasyab hizlica foto cektim ama aceleden yukleyememistim, yorumlarimla beraber paylastim az once
Üstadım gördüm iyi günlerde kullanın. Mentollü üzerine çalışıyorum şu aralar olur insallah
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - pundoe - 22/07/2018
Son tiras alisverisim, sabunun kokusu inanilmaz (birkac yil boyunca tirasla ilgili birsey almamam lazim )
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Soner - 22/07/2018
(22/07/2018, Saat: 09:49)pundoe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son tiras alisverisim, sabunun kokusu inanilmaz (birkac yil boyunca tirasla ilgili birsey almamam lazim )
komşum sabun yorumunuzu kullandıktan sonra bekliyorum Tayland başlığında sormuştum ne alınabilir diye sizde bunu tavsiye etmiştiniz ama arkadaşım orada kaldığı 1 haftalık sürede sabun tükendiği için alamamıştım şimdi başka arkadaşım gitmeyi düşünüyor bayramdan sonra inşallah o dönem sabun ellerinde bulunur
|