Günün Tıraşı - Nesko - 12/07/2016
İkar ocean sensitive
Derby
Bluebeards revenge
Jaguar 236
EST No:3
N.G
Cvp: Günün Tıraşı - Reblica - 12/07/2016
(12/07/2016, Saat: 10:45)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
- Edwin Jagger pre-shave krem
- Acca Kappa Muschio Bianco sabun
- Semogue 830
- Bonsa 6/8 ustura
- Speick AS losyon
@Chinaski
Komşum sizin şu çelik usturaları ne yapacağız? Çok çok güzeller, güle güle kullanın. Şu resimleri gördükçe acaip heves ediyorum çelik işine. Ne kadar tatlı şeyler. Bunları kullanmak, o ağırlığı hissetmek, yüze oturması... çok güzel bir his olmalı. Umarım bir gün ben de katılırım sizlere.
Cvp: Günün Tıraşı - corpus36 - 12/07/2016
Günün Tıraşı - Nani Kuş - 13/07/2016
Cvp: Günün Tıraşı - Kerkenez - 13/07/2016
Rocnel ej89 sapiyla kendini buldu çok daha rahat tıraş oldum
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 13/07/2016
- Culmak sabun
- Vulfix Grosvenor mix fırça
- Gold Dollar 200 ustura
- Nivea Silver Protect AS
Günün Tıraşı - msakalli - 13/07/2016
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 13/07/2016
(12/07/2016, Saat: 22:40)Reblica Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chinaski
Komşum sizin şu çelik usturaları ne yapacağız? Çok çok güzeller, güle güle kullanın. Şu resimleri gördükçe acaip heves ediyorum çelik işine. Ne kadar tatlı şeyler. Bunları kullanmak, o ağırlığı hissetmek, yüze oturması... çok güzel bir his olmalı. Umarım bir gün ben de katılırım sizlere.
Teşekkürler komşum, daha güzelleri sizin olsun. Elimdeki güzel usturaların çoğunu elden çıkardım bir kaç tane kaldı sadece Çelik ustura sabır işi, biraz sabır gösterdikten sonra çekinecek bir şey yok. Bence hevesinizi çok ertelemeyin
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 13/07/2016
Tıraş aleti: Nacet
Jilet: ASCO (3)
Sabun: Proraso Sandalwood
Fırça: Isana Pure Badger
AS: Barbasol Brisk
Cümleten sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - Reblica - 13/07/2016
(13/07/2016, Saat: 10:14)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler komşum, daha güzelleri sizin olsun. Elimdeki güzel usturaların çoğunu elden çıkardım bir kaç tane kaldı sadece Çelik ustura sabır işi, biraz sabır gösterdikten sonra çekinecek bir şey yok. Bence hevesinizi çok ertelemeyin
Güzel dilekleriniz için teşekkürler komşum. Tavsiyenizi değerlendireceğim, bir yerden başlamak lazım.
|