Cvp: En Son Ne Aldınız ? - umutatakul - 06/09/2018
En Son Ne Aldınız ? - DelikanliTiras - 07/09/2018
İkeada eski fiyattan bulunca banyo dolabı aldım keza malzemeler çekmecelerden taşıyordu şimdi daha derli toplu oldu
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 07/09/2018
@DenizKSK
Tallow Steel hayırlı olsun komsum.
@starex
Duzen harika olmus, eskiden cekmecede kenarda kosede dagınık saklı dururken, boyle bir arada gorunce yengemizin bir tepkisi oldumu
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - DelikanliTiras - 07/09/2018
(07/09/2018, Saat: 12:19)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @DenizKSK
Tallow Steel hayırlı olsun komsum.
@starex
Duzen harika olmus, eskiden cekmecede kenarda kosede dagınık saklı dururken, boyle bir arada gorunce yengemizin bir tepkisi oldumu Yüzüne renk geldi gercekten
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 07/09/2018
Bazı hanımlardan saklayıp kenar kose gizleyen, stogu sirkete yıgan arkadaslara ornek olsun, bakın dostlar gercek kimliginizi birikimlerinizi Starex komsum gibi birgun cesurca acıklayın, Geltirciyim ve pisman degilim deyin dostlar.
Hanıma afise edilecek koleksiyonun icine bir de not; İki kör tanıyorum, biri senden baskasını gormeyen ben, digeri beni gormeyen sen.
Haydi kıralım zincirlerimizi kim bizimle
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - vintage - 07/09/2018
@starex üstat dolabın boşalma zamanı gelmiş
En Son Ne Aldınız ? - FearOfATG - 07/09/2018
Şimdilik 8-10 de shavette falan, 3-5 sabun/krem, 2 fırça, 10a yakın losyon as ve derli toplu şekilde 25 kadar çeşit jilet henüz çok dikkatini çekmiyor. Parça parça aldığım için yavaş yavaş gözünü alıştırarak ilerliyorum İleride ne olur ya da @starex hocam kadar olursa nasıl tepki verir kestiremiyorum..
Sadece sorun çıkarmaz herhalde düşünmekle yetinmekteyim ya ummakta
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - DelikanliTiras - 07/09/2018
(07/09/2018, Saat: 12:45)vintage Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @starex üstat dolabın boşalma zamanı gelmiş Zaten bu fiyatlara artık yeni alımlar hız keser, kendiliğinden erir
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ziyanınjileti - 07/09/2018
Fotoğraftan dikkatimi çeken en önemli detay, çevir-aç tarzı tıraş aletlerin daha fazla olduğu... Hayırlı olsun yeni dolabınız, güle güle kullanın komşum.
En Son Ne Aldınız ? - GartBnx - 07/09/2018
Wolfman 0.74 dual comb,
Plisson boynuz sap,
Paradigm Ti
GaRtBnX.....
|