Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mehmets - 21/09/2018
Az önce siparisi gecmemle, ben de artk Muhle R89 sahibiyim.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - AKadir - 21/09/2018
@-mali üstadım teşekkür ederim.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - posicor - 21/09/2018
(20/09/2018, Saat: 15:59)AKadir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @GartBnX üstad sayesinde.
Güle güle kullanın üstad. Muhteşem görünüyor
En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 21/09/2018
En son gelen çam sakızı çoban armağanları...
@AKadir üstad hayırlı olsun BBS iyi günlerde kullanın.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - kadir.tbk - 21/09/2018
(21/09/2018, Saat: 14:27)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En son gelen çam sakızı çoban armağanları...
@AKadir üstad hayırlı olsun BBS iyi günlerde kullanın.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Komşum hayırlı olsun , yarın bende kavuşuyorum l orange noır sabunlarıma , sizden rica etsem performans ve kokusu hakkında yorum bekliyorum .
Saygılar
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - AKadir - 21/09/2018
@PisPorsuk üstadım teşekkürler.
Sizde sağlıkla kullanın. Güzel kaliteli malzemeler. L'orange nin kokusunun sevdiğim Hermes Terre olduğunu biliyorum, aklımda ama bir türlü edinemedim. İnşallah önümüzdeki günlerde.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - onurcakmak - 21/09/2018
@PisPorsuk üstadım hayırlı olsun. Bu çoban arkadaş Norveçli galiba, Türk çobanı arko'yu bile zor alır da o bakımdan
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - kadir.tbk - 21/09/2018
(21/09/2018, Saat: 15:10)AKadir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @PisPorsuk üstadım teşekkürler.
Sizde sağlıkla kullanın. Güzel kaliteli malzemeler. L'orange nin kokusunun sevdiğim Hermes Terre olduğunu biliyorum, aklımda ama bir türlü edinemedim. İnşallah önümüzdeki günlerde.
Bende önümüzdeki günlerde kullanıcam komşum ama genede degerlendirmelerinîzi bekliyorum . 3 adet refil getirttigim impa saolsun , bi sabunu daha yakından tanımak istiyorum .
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - DenizKSK - 22/09/2018
Bugün hava da mis gibiydi. Hanımla bir Eminönü yapalım dedik, biraz kuruyemiş-kurukahve falan derken birde baktık İmpa'ya gelmişiz
Elimiz boş çıkmadık elbet. @impaticaret Mustafa Bey ile iki hoş muhabbette ettik. Selamlar olsun tekrardan.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mehmets - 25/09/2018
|