Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 09/08/2016
(09/08/2016, Saat: 16:36)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @koolandgang hocam sıhhatler olsun
Martinde Candre güle güle kullan
Futuru güle güle kullan
Hangi arada toplayıverdin bunları yahu
@Nani Kuş Sevgili Hemşehrim, ben eski Futur'cuyum. Bu 2. Futur'um bu arada
İlk krom almıştım. Sonra Gold'un bu alete daha çok yakıştığını düşündüğümden Gold'a geçtim.
Martin'i de alalı oldu baya. Konuşmuştuk bir ara Sakarya da var diye hatta ulaşamadık telefonla, sonrasında arkadaşım gelirken getirdi. Aslında sana da sürpriz yapmak istiyordum. Select aldım, 3 tane. Birkaç terslikten sonra öyle bir fiyata geldi ki, artık hiç söylemedim bile. Gerçi hali hazırda da Londra'ya kadar gelebildiler.
Günün Tıraşı - Nani Kuş - 09/08/2016
(09/08/2016, Saat: 17:03)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Nani Kuş Sevgili Hemşehrim, ben eski Futur'cuyum. Bu 2. Futur'um bu arada
İlk krom almıştım. Sonra Gold'un bu alete daha çok yakıştığını düşündüğümden Gold'a geçtim.
Martin'i de alalı oldu baya. Konuşmuştuk bir ara Sakarya da var diye hatta ulaşamadık telefonla, sonrasında arkadaşım gelirken getirdi. Aslında sana da sürpriz yapmak istiyordum. Select aldım, 3 tane. Birkaç terslikten sonra öyle bir fiyata geldi ki, artık hiç söylemedim bile. Gerçi hali hazırda da Londra'ya kadar gelebildiler.
Bak bak gizli gizli toplayıvermiş
Vardır daha zulada baskın zamanı gelmiş
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 09/08/2016
(09/08/2016, Saat: 14:43)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: I Coloniali Mango
M7 Manchurian
Zwilling J.A. Henckels (2)
Merkur Futur
Floid Vigoroso
Sağolsun @recklesstr sayesinde Friodur jiletle de tanışmış olduk. Diğer komponentler zaten bilindik ürünler.
O yüzden jilet üzerinden gidelim. Her ne kadar pek bulunabilir bir parça olmasa da, burada bulunsun.
Tam tabiriyle ustura tadında bir tıraş verdi. Artık buna psikolojik mi dersiniz ne dersiniz bilemiyorum
Ustura derken ; bir 7 O'clock akıcılığında değil. Ya da Persona Hospital Use konforunda. Ama Futur'un da katkısıyla kesme hissiyatı bana aynen çelik ustura gibi geldi. Belki ustalar "O senin ustura da ki acemiliğindendir" diyebilir.
Ama benim hali hazırda ki ustura tekniğimle, bu jiletin tıraşı tam tabiriyle ustura tadı verdi. İlk tıraş alelacele hazırlık, Martin De Candre Fougere ile süper bir tıraş oldu. Bugün duştan sonra 2. kullanımda ince bir noktasal kırmızı gördük.
Ama jiletin performansında bir değişiklik olmadı. Ezcümle memnun kaldım keratadan
Hepinize sıhhatler olsun
Ne demek üstadım, J.A. Henckels'i beğendiğinize sevindim Benim de beğendiğim bir jilet. Sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 10/08/2016
Tıraş aleti: Baili BD177
Jilet: Gillette 7 o'clock
Fırça: Isana Pure Badger
Sabun: Proraso Eucalyptus & Menthol
Balm: Proraso Eucalyptus & Menthol
İki perdede kesiksiz, tahrişsiz, kanamasız tertemiz sinekkaydı. Sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 10/08/2016
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 10/08/2016
Günün Tıraşı - emre-sti - 11/08/2016
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 11/08/2016
Cvp: Günün Tıraşı - mkeskus - 11/08/2016