En Son Ne Aldınız ? - kokopelli - 05/11/2018
Bir Türk dünyalara bedeldir, mesela.
~SB
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Soner - 05/11/2018
Jilet yerine bıçak kelimesini kullanmaları sizinde dikkatinizi çektimi? Bu arada herkesin yeni ürünleri hayırlı olsun.
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - kokopelli - 05/11/2018
(05/11/2018, Saat: 15:56)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Jilet yerine bıçak kelimesini kullanmaları sizinde dikkatinizi çektimi? Bu arada herkesin yeni ürünleri hayırlı olsun. Antik Bileme diye bir teknik uygulamışlar. Bana ucu dışbükey bırakan bir bileme tekniğini çağrıştırdı. Hani o durumda dayanıklı ve konforlu bir kesici kenar elde etmişlerdir diye bir umut aldık bakalım. Bu küçük kutu da daha kullanışlı olmuş bu arada.
~SB
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Ibra35 - 05/11/2018
Bu markayı forum sayesinde öğrendim.Denemek için bu üç ürünü seçtim.Umarım beğenir severek kullanırım.
MACA ROOT & ALOE YUMUŞATICI TIRAŞ KREMİ 200ml
WHITE MUSK - TIRAŞ SONRASI KREMİ 75ml
ARBER - TIRAŞ SONRASI KREMİ 75ml
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - DenizKSK - 05/11/2018
@Ibra35 komşum, TBS'nin ürünlerini ben şahsen beğenerek kullanırım. Özellikle şu yeni seri krem sabunu ferah ve yumuşatıcı. Tıraş sonrası hissiyatı keyifli. Aynı serinin su bazlı AS'si de var, onu da bir deneyin derim. Ciltle uyumu çok iyi, kokusu da aşırı light Fahrenheit gibi (salatalık bazlı)
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Ibra35 - 05/11/2018
Bugüne tıraşım yetişmeyecek,denemek için yarını bekliyorum.Sizin bahsettiğiniz subazlı jel diye geçiyor sanıyorum.Aslında listeye eklemiştim nedense çıkardım.Bir sonrakine bakarım.Fresh kokulara sahip.Umarım dediğiniz gibi tıraş öncesi ve sonrası mutlu eder.
(05/11/2018, Saat: 19:55)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Ibra35 komşum, TBS'nin ürünlerini ben şahsen beğenerek kullanırım. Özellikle şu yeni seri krem sabunu ferah ve yumuşatıcı. Tıraş sonrası hissiyatı keyifli. Aynı serinin su bazlı AS'si de var, onu da bir deneyin derim. Ciltle uyumu çok iyi, kokusu da aşırı light Fahrenheit gibi (salatalık bazlı)
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 07/11/2018
İlk vintage tıraş aletim
@Mehmet_G komşuma teşekkürlerimi sunuyorum.
Gillette Ball End Tech
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - FearOfATG - 07/11/2018
(07/11/2018, Saat: 11:34)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk vintage tıraş aletim
@Mehmet_G komşuma teşekkürlerimi sunuyorum.
Gillette Ball End Tech Güzel günlerde kullanın hocam. Parlıyor maşallah...
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 07/11/2018
Teşekkür ederim @FearOfATG komşum, stüdyo çekimi yaptırdım spotlar altında
En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 07/11/2018
Avalon'u fırçayla köpürtmeden direk yüze ince bir katman halinde sürün diyor...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
|