Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Soner - 12/11/2018
(12/11/2018, Saat: 11:53)kokopelli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese hayırlı olsun yenilikler.
@Soner komşum merak ediyordum bu kolonyayı. Nasılmış, bir yazar mısınız kısaca.
~SB
üstadım ben biraz inceleme özürlü sayılırım ama ben kokusunu çok beğendim, tahmin ediyorumki geleneksel tıraş olanların %80 i de beğenir düşüncesindeyim nostaljik bir kokusu var koku fazla kalıcı değil ama kullandığınızda sizi bir süre alıp taa eskilere götürüyor ayrıca tam bir f/p ürünü
En Son Ne Aldınız ? - kokopelli - 12/11/2018
Teşekkür ederim komşu. Denenebilir o zaman. PaulHFilms'in Evin Kolonya deyip durmasından sonra böyle Türk berber kolonyalarına bakmıştım da karşıma çıkıyordu hep. Kargo vs bedava olsun diye beklettim durdu sepette, sonra unuttum gitti öylece.
~SB
En Son Ne Aldınız ? - GartBnx - 12/11/2018
2 Paladin lotus, 1 gamechanger.. Kendime geldim ne zamandır birşey almamıştım
GaRtBnX.....
En Son Ne Aldınız ? - -mali - 12/11/2018
Yeni ürünleriniz hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Bostani - 12/11/2018
Yahu bu tezgahlar nerede oluyor (12/11/2018, Saat: 10:51)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Gillette Slim Twist
Bir tezgahta sıfır (veya çok az kullanılmış) olarak görünce dayanamayıp satın aldım
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - CtrlKML - 12/11/2018
Ben de aynı soruyu yıllardır sorup duruyorum. Artık sorunu kendimde aramaya başladım.
(12/11/2018, Saat: 21:28)Bostani Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yahu bu tezgahlar nerede oluyor
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 12/11/2018
@Bostani ve @CtrlKML komşum, Eskici pazarında paylaşımdaki bir önceki aleti de pazardan aldım
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - FearOfATG - 13/11/2018
(12/11/2018, Saat: 23:06)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Bostani ve @CtrlKML komşum, Eskici pazarında paylaşımdaki bir önceki aleti de pazardan aldım Abi ben de takip ediyorum yeni ürünlerinizi. Önce o çinceydi sanırım yazılar yazan şimdi de pırıl pırıl bir gillette. Ben 3 gün gezsem bizim buralarda en fazla Yuma bilemedin orak..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 13/11/2018
Yeni urunler tum dostlara hayırlı olsun.
Gart ustad, Paladinler harika duruyor. Zevkli tırasların olsun.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 13/11/2018
(12/11/2018, Saat: 21:37)CtrlKML Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de aynı soruyu yıllardır sorup duruyorum. Artık sorunu kendimde aramaya başladım.
(13/11/2018, Saat: 00:47)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi ben de takip ediyorum yeni ürünlerinizi. Önce o çinceydi sanırım yazılar yazan şimdi de pırıl pırıl bir gillette. Ben 3 gün gezsem bizim buralarda en fazla Yuma bilemedin orak..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
@FearOfATG komşum, o çince yazılar olan tıraş aletinden bir tane daha vardı
Yeri gelmişken Yuma’yı çok beğeniyorum ve severek kullanıyorum. Keşke malzeme kalitesi daha iyi olsa.
|