Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Gentleman - 22/11/2018
Big Bruce, Yaqi sentetikte eksik bulduğum her şeye sahip. Su tutması, yüzde rahat yayılması, köpük sıçratmaması... Alırken bu kadar seveceğimi tahmin etmemiştim. Mustafa Bey getirse de birkaç tane daha alabilsek.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - impaticaret - 23/11/2018
(22/11/2018, Saat: 19:57)Gentleman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Big Bruce, Yaqi sentetikte eksik bulduğum her şeye sahip. Su tutması, yüzde rahat yayılması, köpük sıçratmaması... Alırken bu kadar seveceğimi tahmin etmemiştim. Mustafa Bey getirse de birkaç tane daha alabilsek.
Merhabalar
Keyifle kullanın inşallah .
Razorock biliyorsunuz amerikalı firma , sabunlarını italya'da ürettiriyor.
Görüştük , Amerikadan navlun , fonlar vs çok maliyetli olacağını , italya'da şirket kurup oradan avrupaya dağıtım yapacağını belirtti , şirketi kurdu , fiyat listesi geldi. Ama sonuç hüsran , tüm ürün çeşitlerini italya'da satmyacağını söyledi
Şimdı tüm ürünleri italya'dan alma yolunda ısrarlarım var bakalım nasıl sonuçlanacak
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - erfa - 24/11/2018
S.a arkadaşlar.Buda benim ilk makinem.
Edwin Jagger DE89
Buda ikincisi
Merkur Progress
Buda @Aersin kardeşimin hediyesi.
Tekrardan teşekkür ederim.
En Son Ne Aldınız ? - Aersin - 24/11/2018
İyi günlerde kullanın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - blaster - 26/11/2018
Makineler ve Astra jilet @KAYHAN abiden, Mühle domuz kılı fırça Mühle Türkiye'den, diğerleri G&C'den.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - KAYHAN - 26/11/2018
(26/11/2018, Saat: 19:21)blaster Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Makineler ve Astra jilet @KAYHAN abiden, Mühle domuz kılı fırça Mühle Türkiye'den, diğerleri G&C'den.
İyi günlerde kullan,umarım beklentilerinin altinda kalmamıştır aletler.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - SKYBRAVE - 26/11/2018
Kendisiyle ettiğimiz sohbette hem bana vermiş olduğu güzel tavsiyelerden hem de sohbete istinaden göndermiş olduğu bu güzel hediyelerden dolayı @PisPorsuk Ümit Bey'e buradan bir kez daha teşekkür ederim. Çok incesiniz gerçekten, beni mahçup ettiniz.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - blaster - 27/11/2018
(26/11/2018, Saat: 19:59)KAYHAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi günlerde kullan,umarım beklentilerinin altinda kalmamıştır aletler.
Abi aletler beklentimin üzerinde bile. Teşekkür ederim.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 27/11/2018
(26/11/2018, Saat: 23:21)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kendisiyle ettiğimiz sohbette hem bana vermiş olduğu güzel tavsiyelerden hem de sohbete istinaden göndermiş olduğu bu güzel hediyelerden dolayı @PisPorsuk Ümit Bey'e buradan bir kez daha teşekkür ederim. Çok incesiniz gerçekten, beni mahçup ettiniz.
ne demek Ziya Bey komşum, lafımı olur, iyi günlerde kullanın, sağlık ile...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ekilic2 - 28/11/2018
Arkadaşlar merhaba, BİM'e Tariş'in cam şişede yeşil çay ve zeytin çiçeği kolonyaları gelmiş. Fiyatı 10 TL.
|