Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batucan72 - 04/12/2018
Jiletleri deneyeyim, inşallah memnun kalırım.
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - FearOfATG - 04/12/2018
(04/12/2018, Saat: 13:32)batucan72 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Jiletleri deneyeyim, inşallah memnun kalırım.
Crown jiletti diye hatırlıyorum. Boyun altına ustura ile ATG yaptım dalgınlıkla ve hissettirmedi. Umarım memnun kalırsınız.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batucan72 - 04/12/2018
(04/12/2018, Saat: 13:51)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Crown jiletti diye hatırlıyorum. Boyun altına ustura ile ATG yaptım dalgınlıkla ve hissettirmedi. Umarım memnun kalırsınız.
İnşallah, dediğiniz gibidir. Yarın deneme yapacağım. Teşekkürler.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - jegal - 04/12/2018
İçi pütürlü köpürtme tası
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Rigbie - 04/12/2018
Komsularim bugunun ganimetleri,marka modellerini nedir ? 2 tanesi gilette,biri ball end sanirim.
En Son Ne Aldınız ? - FearOfATG - 04/12/2018
Daha detaylı fotoğraflama şansınız var mı?
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - KAYHAN - 04/12/2018
(04/12/2018, Saat: 16:53)Rigbie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komsularim bugunun ganimetleri,marka modellerini nedir ? 2 tanesi gilette,biri ball end sanirim.
Rigbie iyi akşamlar,
Sol alttaki alet gillette tech ingiliz yapımı sanki ,sağ alttaki sap star de Usa malı kafa gillette olabilir gibi duruyor üsteki aletlere gelince sağdaki gillette single ring kopyası olabilir digerinide tanıyamadım resimden benim anladığım budur.İyi günlerde kullan.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mehmets - 04/12/2018
En Son Ne Aldınız ? - GartBnx - 04/12/2018
GaRtBnX.....
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Rigbie - 04/12/2018
(04/12/2018, Saat: 18:33)KAYHAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rigbie iyi akşamlar,
Sol alttaki alet gillette tech ingiliz yapımı sanki ,sağ alttaki sap star de Usa malı kafa gillette olabilir gibi duruyor üsteki aletlere gelince sağdaki gillette single ring kopyası olabilir digerinide tanıyamadım resimden benim anladığım budur.İyi günlerde kullan.
kayhan komsum tecrubenizi konusturdunuz tam nokta atisi oldu,evet sagdaki usa oburu england.Simdi ayrintili resimleri ekliyorum. Tam model soyleme sansiniz var mi acaba ?
bu ucuncu resimde ortadaki parcanin ust kismindi BE RE ve altinda G harfi var
bu sonuncusu kiytirik bir seye benziyor.Bundan boyle sterilize deneylerimde bas gostericek.
Birde ben artik bu aletleri restore isini yapmak istiyorum hobi olarak,onerebilecegini, el aletleri var mi ? Youtubede gordum donen bir ufak paeca var,onla temizliyorlardi butun kiri pasi atiyordu.Zimpara vs yapilabilir mi bunlara ?
|