Geleneksel Tıraş Forumları
EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Baskı Önizleme

+- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com)
+-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Forum: Etkinlikler (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=39)
+--- Konu Başlığı: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- (/showthread.php?tid=12735)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 31/08/2020

Arkadaşlar balsam ile ilgili yorumlarınızı merak ediyorum ve Ankarali komşularım emanetlerinizi size nasıl ulaştıralim? Buluşma yapip elden kugulu parkata verip dağılalım mı ? Ne dersiniz?

Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - GecayS - 01/09/2020

Sıcak havaları AS ile geçiştirmeye çalışan biri olarak biraz daha kışa sakladım balsamı.
Lakin deneme amaçlı iki kere kullandım. kıvam olarak yoğun.O yüzden az bir balsam ile istenilen etkiyi alabildim.
Tekrar emeğinize yüreğinize sağlık.
Bir sonraki etkinliğinizde görüşmek üzere @"Efrasyab"

Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 07/09/2020

kıymetli Ankaralı komşularım,

Etkinlikte almış olduğunuz ürünleri adreslerinize kargo ile göndererek sizlere ulaştırmak istiyorum.

Lütfen bana adres bilgilerinizi GSM numaranız ile birlikte özel mesaj olarak gönderiniz.

EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Jaguar Paw - 11/09/2020

Kemal bey kardeşim gerçekten eline sağlık ,
Koku :mükemmel
Kıvam :tam kararında
Etki : ferahlatıcı
Koruma : üst düzey . Bana profesyonel bir ürün gibi geldi . Artısı bol , eksisi yok. Etkinlik için teşekkürler . Saygılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 11/09/2020

(11/09/2020, Saat: 22:38)Jaguar Paw Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kemal bey kardeşim gerçekten eline sağlık ,
Koku :mükemmel
Kıvam :tam kararında
Etki : ferahlatıcı
Koruma : üst düzey . Bana profesyonel bir ürün gibi geldi . Artısı bol , eksisi yok. Etkinlik için teşekkürler . Saygılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi günlerde kullanın üstadım beğenmenize sevindim. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Teslim edilemeyen Balsamlar EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 21/11/2020

Değerli Ankaralı katılımcı arkadaşlarım.
3 adet balsam hala sahibine teslim edilemedi ve elimde bekliyor. Sahipleri lutfen benimle iletişime geçebilir mi?

Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Tıraşolog - 21/11/2020

Merhaba Kemal komşum etkinliğe ben de katılmak isterim. @"Efrasyab"

Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 21/11/2020

@"Tıraşolog" komşum bu geçtigimiz aylarda yaptığım bir etkinlikti. O etkinlikten kalan 3 balsam var Ankara tayfaya ait onları sahiplerine ulaştırma amacındayım.
Ama bir kaç gün içinde el yapımı sabun etkinliği açacağım o zaman talebiniz olursa seve seve listeye yazarım sizi.

Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Tıraşolog - 21/11/2020

@"Efrasyab" Tamamdır komşum sabursızlıkla bekliyor olacağım teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim.

Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 21/11/2020

@"Tıraşolog" komşum size de iyi akşamlar dilerim