Arko Tıraş Kremleri - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Kremleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=13) +--- Konu Başlığı: Arko Tıraş Kremleri (/showthread.php?tid=220) |
Arko tıraş kremleri - inceptum - 08/01/2013 (08/01/2013, Saat: 14:40)lijunshaving Adlı Kullanıcıdan Alıntı: inceptum hocam sanırım yine eksik var.Arko komando Dalga geçiyosun sandım da hakkaten öyle birşey varmış yahu.Asker kantinlerinde falan satılıyodur herhalde. İçerikler hemen hemen aynı.Bazılarında Aloe barbadensis bazılarında deniz tuzu gibi şeyler yazıyordu yanlız.Gliserini azıcık fazla koyunca ekstra nemlendiricili yazıveriyorlar galiba. Arko tıraş kremleri - blaster - 08/01/2013 (08/01/2013, Saat: 14:57)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(08/01/2013, Saat: 14:40)lijunshaving Adlı Kullanıcıdan Alıntı: inceptum hocam sanırım yine eksik var.Arko komando Cevap için sağolun. Evyap, lanolin vs. koysa ürünlerine Ultra diye başlar herhalde isimleri . Arko tıraş kremleri - Suhulet - 08/01/2013 (08/01/2013, Saat: 16:34)lijunshaving Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(08/01/2013, Saat: 14:57)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(08/01/2013, Saat: 14:40)lijunshaving Adlı Kullanıcıdan Alıntı: inceptum hocam sanırım yine eksik var.Arko komando Arko commando'yu yabancı forumlarda gördüm bir iki yerde. Onlar nasıl bulmuş acaba? Arko tıraş kremleri - inceptum - 08/01/2013 Ambalajı farklı bir seri bu.Yurtdışı pazarı için olabilir belki. Ama bu resmi gönderen muhtemelen bizden, pe re ja falan. (08/01/2013, Saat: 16:43)Suhulet Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(08/01/2013, Saat: 16:34)lijunshaving Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(08/01/2013, Saat: 14:57)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(08/01/2013, Saat: 14:40)lijunshaving Adlı Kullanıcıdan Alıntı: inceptum hocam sanırım yine eksik var.Arko komando Arko tıraş kremleri - pars - 08/01/2013 Bu kadar etmez, hele bir de kargoyla iyice pahali ama var memlekette. http://www.kozmedshop.com/?urun-2756-Arko-Komando-Tras-Kremi-100-gr-.html Ben bi seyyar satıcıda görmüştüm, asker çarşılarında bulunması ihtimali yüksek. Ankara tandoğanda alt çarşıdaki dükkanlardan birinde kesin vardır. Arko tıraş kremleri - inceptum - 08/01/2013 İçerikler: Hepsinde ortak olarak bulunanlar: Stearic acid Aqua Glycerin Coconut acid Potassium hydroxide Sodium hydroxide Cetearyl Alcohol Sodium Borate Tocophenyl Acetate Potassium Chloride Methyl paraben BunIara ilaveten içerikler: Regular: Parfum Benzyl salicylate Butylphenyl Methylpropional Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexone Carboxaldehyde Linalool Limonene Cool: Parfum Benzyl salicylate Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexone Carboxaldehyde Linalool Limonene Ice Mint: Parfum Menthol Linalool Limonene Moist: Parfum Menthol Benzyl salicylate Butylphenyl Methylpropional Linalool Limonene Extra performance: Parfum Benzyl salicylate Butylphenyl Methylpropional Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexone Carboxaldehyde Linalool Limonene Aloe Barbadensis Leaf Juice Adventure: Parfum CI 42090 CI 19140 Linalool Limonene Extra Sensitive: Lavandula Angustifolia Oil Aloe Barbadensis Linalool Maximum Comfort: Parfum Propylene Glycol Sea salt Algae Fucus Vesiculosus Pterocarpus Soyauxii Sorbitol Aloe Barbadensis Tabii bunların ne olduğu ne işe yaradığı konusunda Martin Amca bize ışık tutarsa daha iyi olur. Arko tıraş kremleri - sifujack - 08/01/2013 (08/01/2013, Saat: 17:37)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komando ve citrus: bunlar güncel üretim olmayıp stokta kalanlar olabilir yakın zamanda raflarda görmedim.+1 benim aldığım komando 2008 üretimi. yabancıların beğendiği komandonun üretimi durmuş.içeriğinde (bendeki regular,mint ve sensitive göre) ek olarak CI 42090,CI 19140,propylene glycol ve sodium PCA var. pca ekstra nemlendirici,propylene glycol ciltte nem tutucuymuş,kremin rengi yeşil başkada farkı yok.güzel krem ama özellikle aramaya değmez düzeltme: inceptumun mesajı çok iyi olmuş ,ortak maddelerden farklı olarak komandonun ek içeriği Komando: Benzyl salicylate Butylphenyl Methylpropional CI 42090 CI 19140 Propylene Glycol Sodium PCA Coumarin Linalool Arko tıraş kremleri - errate - 08/01/2013 (08/01/2013, Saat: 20:25)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İçerikler:güzel çalışma olmuş teşekkürler.. Arko tıraş kremleri - martin - 12/01/2013 (08/01/2013, Saat: 20:25)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İçerikler: Merhaba madem sataşma var cevap vereyim Stearic acid : Köpüğü inceltmeye ve kalıcılık vermeye yarayan hayvansal ya da bitkisel bazlı kimyasal. Doğadaki en bilinen 18 karbonlu uzun zincirli alifatik bir karboksilik yağ asididir. Bitkisel ve hayvansal yağdan türetilir. Süt yağları (%5-15), domuz yağı (%10), donyağı (% 15-30), kakao ve shea ağacı yağı (% 30-35) stearik asidin en zengin kaynaklarıdır. Stearik asit, hidrojene katı ve sıvı yağların ana bileşenidir (yaklaşık % 90). Uzun hidrokarbon zinciri hidrofobiktir, suyun yerine katı ve sıvı yağları çeker. Aqua Su Glycerin: bildiğimiz gliserin yani bir çeşit şeker nemlendiricilik için Coconut acid: Hindistancevizi yağı Potassium hydroxide KOH, sıvı sabun yapımı için gerekli kimyasal Sodium hydroxide NaOH, Katı sabun yapımı için gerekli kimyasal Cetearyl Alcohol: sulandırılmış alkol, sakalı yumuşatmak için Sodium Borate: Boraks yani temizleme elemanı bor türevi kimyasal Tocophenyl Acetate e vitamini Potassium Chloride potasyum tuzu Methyl paraben ürünün raf ömürnü artırmak için koruyucu olarak kullanılan ve Fransa'da kullanımı yasaklanan kansarojen etkisi yüksek düzeyde muhtemel kimyasal umarım işinize yarar sevgiler Martin Amcanız Arko tıraş kremleri - zorba58 - 12/01/2013 Teşekkürler martin amca |