Günün Tıraşı - DeaKeN - 09/09/2016
Sent from my iPhone using Tapatalk
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 09/09/2016
(08/09/2016, Saat: 14:31)DarthVader Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sihhatler olsun! O Aci Badem sütü her derde deva bir sividir. Icindekilere bakinca cok sasirmistim, hicbir sey yok icinde, hatta aci bademi de koku olarak katmislar, en azindan eskiden öyleydi ama her seye iyi gelir, gunes yanigi olunca surmustum, hemen acisini almisti. Komşum bana fazla yağlı geliyor Acıbadem sütü, çok nadir keyfe keder sürerim o yüzden. Teşekkür ederim.
Günün Tıraşı - Chinaski - 09/09/2016
Cibe bademli sabunu uzun bir aradan sonra tekrar ziyaret edip bu hafta onunla tıraş oldum. Performans olarak iyi bir sabun ama Acıbadem kokusunu sevmediğimi fark ettim
Cvp: Günün Tıraşı - DarthVader - 09/09/2016
Bugunku trasim:
Arko krem -moist: Aslinda bir kac haftadir Crabtree & Evelyn sandalwood ile 3017 yapmaktaydim. Ama artik dayanamadim, lanet sey bitmiyor. Guzel ahsap bir kap icinde, sandalwood kokulu, aldanip almistim, megerse en begenilmeyen sabunlardan biriymis. Ambalaji disinda herseyi vasat alti. Bugun Arkoyu kullaninca her seferinde dusundugum gibi neden diger sabunlara para veriyorum sorusu aklima geldi.
Razorock Monster 26 mm: Harika bir firca, hem ucuz hem de harikalar yaratiyor. Crabtree & Evelyn sabunundan bile köpuk cikartabiliyor. Hem yumusak hem omurgali.
Gilette Tech: Simdiye kadar kullandigim en mild alet bu oldu, sert sakalli R41 hayranlarina göre degil ama benim gibi hassas cildiniz varsa, sakaliniz yumusak ise tavsiye ederim, DE89'dan daha mild.
Treet Platinum: Son derece konforlu ve yeterince keskin bir jilet.
Proraso Aftershave: Yeni kullanmaya basladim, mentolu biraz fazla geldi, Arko da mentollu olunca, ondan herhalde...
Nivea Sensitive Balm: Tum traslarimin en az yarisinda kullanirim, cok kolay emiliyor, surdugunuz anda kayboluyor ama iyi nemlendirici etkisi var ve kokusu yok, istediginiz AS ve parfumu kullanabilirsiniz.
Cvp: Günün Tıraşı - Arapaho - 09/09/2016
Durance kapta basılı olan sabun MWF.
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 09/09/2016
Günün Tıraşı - Nani Kuş - 09/09/2016
Geldikleri giderler Dedi başkomutanımız yüce ATATÜRK arkalarına bile bakmadan gittiler .
9 Eylül İzmirin kurtuluşu ve Türkiye'nin kurtuluşu kutlu olsun .
Not: ulusal günleri unutmayın unutturmayın.
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 10/09/2016
RE: Günün Tıraşı - Chinaski - 10/09/2016
(09/09/2016, Saat: 23:30)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geldikleri giderler Dedi başkomutanımız yüce ATATÜRK arkalarına bile bakmadan gittiler .
9 Eylül İzmirin kurtuluşu ve Türkiye'nin kurtuluşu kutlu olsun .
Not: ulusal günleri unutmayın unutturmayın. Çok haklisiniz komşum.
Günün Tıraşı - Chinaski - 10/09/2016
|