Günün Tıraşı - Chinaski - 22/09/2016
Cvp: Günün Tıraşı - Cem Hazir - 22/09/2016
Sn. Chinaski
Eklediğiniz resimde Sultan Kremi adıyla yer alan ürünü birkaç sene önce İmbrassos Doğal Krem adıyla Gökçeada’dan almıştım. Muhtemelen içeriği aynıdır. Dolgun bir zeytinyağı kokusu var. Martin Amca zeytinyağlı sabunla iyi bir ikili oluşturuyorlar. Kokusundan memnunum ama etrafımda bu kokuyu ağır ve çirkin bulanlar da var. Tıraş sonrası birkaç dakika içerisinde hızla emilip ciltte yağlı bir görünüm bırakmıyor. Gün içerisinde de konfor üst seviyede. Ben ziyadesiyle memnunum. Sizin de bu ürün hakkındaki görüşlerinizi öğrenebilir miyim?
Cvp: Günün Tıraşı - izbe - 22/09/2016
(21/09/2016, Saat: 23:44)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ortalama DE lere göre daha etkili bir alet gibi duruyor
Hangi jiletle denediniz hocam? Proguard la denediyseniz akışta biraz problem olabilir. Professional ile biraz daha iyi bir se deneyimi yaşanabilir diye tahmin ediyor, saygılarımı sunuyorum @Saltuk Hocam
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 22/09/2016
ihtilaf ustadin gönderdiği feather professional ile denedim.hocam.rocnel se50 kadar akici degil ancak hafif olusu ve kafa tasarimindaki farkliliktan dolayi.biraz daha konforlu,guven veriyor.
saygilar bizden
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 22/09/2016
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 22/09/2016
Cvp: Günün Tıraşı - DeaKeN - 23/09/2016
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 23/09/2016
(22/09/2016, Saat: 17:16)Cem Hazir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sn. Chinaski
Eklediğiniz resimde Sultan Kremi adıyla yer alan ürünü birkaç sene önce İmbrassos Doğal Krem adıyla Gökçeada’dan almıştım. Muhtemelen içeriği aynıdır. Dolgun bir zeytinyağı kokusu var. Martin Amca zeytinyağlı sabunla iyi bir ikili oluşturuyorlar. Kokusundan memnunum ama etrafımda bu kokuyu ağır ve çirkin bulanlar da var. Tıraş sonrası birkaç dakika içerisinde hızla emilip ciltte yağlı bir görünüm bırakmıyor. Gün içerisinde de konfor üst seviyede. Ben ziyadesiyle memnunum. Sizin de bu ürün hakkındaki görüşlerinizi öğrenebilir miyim?
Komşum ayni krem, Gökçeada'dan hediye geldi bana da. Tıraş sonrasında sadece bir kere kullandım ama her hangi bir yağlı tabaka hissetmedim dediginiz gibi. Koku olarak da nuage tıraş yağına bire bir benziyor kokusu, ben yabancılık çekmedim o yüzden
Cvp: Günün Tıraşı - Arif - 23/09/2016
- Omega fırça
- Wilkinson DE
- Polsilver jilet
- Tabac sabun
- Tabac losyon
- Tabac balm
Haftanın son gününde herkese iyi tatiller dilerim.
Günün Tıraşı - PisPorsuk - 23/09/2016
Bugün ilk defa MWF sabun ile tıraş oldum.
Semogue 830 fırçayla daha önce ıslattığım sabunu kolayca yükledim.
İkinci kez kullandığım Wilkinson Super Sword Edge jilet, Mühle R 89 Twist'le suratımda aktı.
İki perde tıraş oldum.
Ezik, çürük, vuruk, kırık, çizik, çürük, çarık olmadan.
MWF o kadar güzel bir his bıraktı ki cildimde hiç bir şey sürmeden çıktım evden
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
|