En Son Ne Aldınız ? - eskiuyemnt - 09/10/2013
(09/10/2013, Saat: 23:44)pars Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başkan hayırlı olsun da tekeri yamuk duruyo ben buradan öyle gördüm.
Hangi birini doğrultucaz pars üstadım Bi yerden başlamak lazım değil mi ama
Başkan, İstanbulun neyi meşhur, şiş kebap dimi
En Son Ne Aldınız ? - eskiuyemnt - 09/10/2013
(09/10/2013, Saat: 23:23)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun başkan, Allah kazasız, belasız, cezasız güzel günlerde keyfini çıkartmak nasip etsin, de kaportada da hafif eğiklik mi var
En Son Ne Aldınız ? - hergele - 10/10/2013
Sonunda muradına ermişsin başkan, hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...
En Son Ne Aldınız ? - BigHillMe - 10/10/2013
bi binebilirsem kısmetse
inşallah arkadaşlar
çok tesekkurler
el freni teli arka tampon devirdaim kapı kilidi gibi ufak tefek eksikleri halleder halletmez (evet ucuzuna kaçtım yine)
En Son Ne Aldınız ? - eskiuyemnt - 10/10/2013
(10/10/2013, Saat: 01:07)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bi binebilirsem kısmetse
inşallah arkadaşlar
çok tesekkurler
el freni teli arka tampon devirdaim kapı kilidi gibi ufak tefek eksikleri halleder halletmez (evet ucuzuna kaçtım yine)
Her aldığım arabaya mutlaka masraf yaptım, kafadan bi kere yağ, filtreler antifriz bismillah, sonra şurdan ses mi geliyo geliyo geliyo hadi başlayalım, altına bi bakalım neler varmış kaka yapmış mı cicileri çıkarıp, bi daha giydirelim
İnsan benim gibi hasta olmayagörsün, teybime elini süren çok eski bir arkadaşımı küstürmüştüm Ama sigara serbest, onu da bu hükümet yasakladı, cezaya tabi her şey olduğu gibi.. Allah kaza bela CEZA vermesin, en iyisi kökünden sorunu çözmek seçimlerde.. Bak nereye geldi konu
(09/10/2013, Saat: 23:53)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı uğurlu olsun başkan, Allah kazasız, belasız, cezasız güzel günlerde keyfini çıkartmak nasip etsin, de kaportada da hafif eğiklik mi var
orası düzgün tarafı lütfen asıl sorun arkada
ilk uçan tenekem
(10/10/2013, Saat: 01:14)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (10/10/2013, Saat: 01:07)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bi binebilirsem kısmetse
inşallah arkadaşlar
çok tesekkurler
Her aldığım arabaya mutlaka masraf yaptım, kafadan bi kere yağ, filtreler antifriz bismillah, sonra şurdan ses mi geliyo geliyo geliyo hadi başlayalım, altına bi bakalım neler varmış kaka yapmış mı cicileri çıkarıp, bi daha giydirelim
İnsan benim gibi hasta olmayagörsün, teybime elini süren çok eski bir arkadaşımı küstürmüştüm Ama sigara serbest, onu da bu hükümet yasakladı, cezaya tabi her şey olduğu gibi.. Allah kaza bela CEZA vermesin, en iyisi kökünden sorunu çözmek seçimlerde.. Bak nereye geldi konu toplutaşımada insan taşıdıklarını bi hatırlasalar sorun kalmayacak aslında
benim gibi gariban ötesi gariban insan bile
dünyanın en pahalı benzinine
dünyanın pahalı vergisine
dünyanın en pahalısı olmasada oldukça yüksek zorunlu sigortasına ragmen
bir civata yıgınıda olsa araba sahibi olmaya çalışıyorsa
bu yönetimlerin ayıbıdır
öncekilerinde şimdikilerinde adım gibi eminim bundan sonra gelecek olanlarında
böyle devam edecektir
(09/10/2013, Saat: 23:44)pars Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başkan hayırlı olsun da tekeri yamuk duruyo ben buradan öyle gördüm.
herhangi bir düzgün tarafı yok hocam
sadece elimdeki parayala bulabildiğim tek
muayne borcu olmayan
haczi olmayan
lpgsi ruhsatına işli araçtı
avantajı o
mornetto hocamdan aldım
gunluk tıraşa uygun guzel bır alet daha
En Son Ne Aldınız ? - eskiuyemnt - 10/10/2013
Hayırlarla kullanın makinelerinizi başkanım, biz erkekler makineleri severiz
|