Cvp: Günün Tıraşı - Blade - 14/10/2016
@chinaski üstadım kiehls'in traş sonrası jelinden memnun musunuz?Kullandığınız diğer traş sonrası ürünlerine göre performansı nasıl ?
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 14/10/2016
(14/10/2016, Saat: 13:08)Blade Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @chinaski üstadım kiehls'in traş sonrası jelinden memnun musunuz?Kullandığınız diğer traş sonrası ürünlerine göre performansı nasıl ? Komşum ben çok memnunum, bana hediye gelmişti yoksa sanıyorum boyle tuzlu ürün kullanmazdım Nemlendirmesi çok iyi, yağlı tabaka bırakmıyor ciltte. Ferahlatıcı etkisi de güzel. Proraso beyaz balsamdan bir tık daha iyi bir ürün bana kalırsa.
Cvp: RE: Cvp: Günün Tıraşı - Blade - 14/10/2016
(14/10/2016, Saat: 13:33)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum ben çok memnunum, bana hediye gelmişti yoksa sanıyorum boyle tuzlu ürün kullanmazdım Nemlendirmesi çok iyi, yağlı tabaka bırakmıyor ciltte. Ferahlatıcı etkisi de güzel. Proraso beyaz balsamdan bir tık daha iyi bir ürün bana kalırsa.
Çok teşekkür ederim komşum merak ettiğim bir üründü, ama dediğiniz gibi biraz tuzlu
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 14/10/2016
Günün Tıraşı - crionics - 14/10/2016
(14/10/2016, Saat: 15:26)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sanatçımız bu eserinde varoluşun spritüel iz düşümünü ve keyfin sarkastik tandansını konfirme etmiş )
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 14/10/2016
(14/10/2016, Saat: 16:28)crionics Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanatçımız bu eserinde varoluşun spritüel iz düşümünü ve keyfin sarkastik tandansını konfirme etmiş )
Dostum, sen ne diyorsan öyle (Gerçi bu çok sakat bir mimari çalışmanın üstüne yazılmıştı diye hatırlıyorum ama neyse )
Günün Tıraşı - crionics - 14/10/2016
(14/10/2016, Saat: 16:55)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Dostum, sen ne diyorsan öyle (Gerçi bu çok sakat bir mimari çalışmanın üstüne yazılmıştı diye hatırlıyorum ama neyse )
))
Sıhhatler olsun
Foto ve ekipman harika.
Toggle ı, bir ara yakından incelemek isterim.
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 14/10/2016
Sonbahar hüznü kendini göstermeye başladı...herkese sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 14/10/2016
@neoromancer
Abi irish moos la pisti olmusuz bugun baba.
Yazın Floid guzel idare etti de, havaların sogudugu bu gunlerde dedim balm zamanı geldi deyip cıkardım balmları.
RE: Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 15/10/2016
(14/10/2016, Saat: 22:30)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer
Abi irish moos la pisti olmusuz bugun baba.
Yazın Floid guzel idare etti de, havaların sogudugu bu gunlerde dedim balm zamanı geldi deyip cıkardım balmları. Ewet bu havaların kokusu tamda,balmın kaliteside gayet iyi..bende uzun zamandır ilk kez kullandım....bu arada dehşet bir bıçak kolleksiyonu nu aşmış birinin o sönen ilgiyi yakın tarzda(malum) bir nesneye yöneltme zamanı gelmedimi acaba?..
A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|