Cvp: Günün Tıraşı - Serjames - 29/10/2016
Müzeyyen Senar'dan "Haydar Haydar " eşliğinde keyifli ve temiz bir tıraş oldu.
Sihhatler olsun ,,,
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 30/10/2016
Cvp: Günün Tıraşı - FurkanY - 30/10/2016
(30/10/2016, Saat: 17:21)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Fotoğrafınız her zamanki gibi muhteşem @neoromancer üstad. Bir sorum olacak, fotoğraflarınızda sürekli gördüğüm için size soruyorum,geçenlerde bir komşumuz preshave oilin fırça uçlarına zarar verebileceğini okuduğunu yazmış ,bizim sitede aradım bulamadım böyle bir bilginiz var mı?
RE: Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 30/10/2016
(30/10/2016, Saat: 19:55)FurkanY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fotoğrafınız her zamanki gibi muhteşem @neoromancer üstad. Bir sorum olacak, fotoğraflarınızda sürekli gördüğüm için size soruyorum,geçenlerde bir komşumuz preshave oilin fırça uçlarına zarar verebileceğini okuduğunu yazmış ,bizim sitede aradım bulamadım böyle bir bilginiz var mı? Saolasin komşum..ben yaklaşık 2 senedir nerdeyse düzenli olarak yağ kullanıyorum..fırçalarda hissedilr bir deformasyon görmedim..yagları herkesin kullanması elzem degil sakal yapısına göre tıraş kalitesini etkileyebiliyor..ben denedikten ve hem tıraş esnasinda hem sonrasinda cilde sağladığı katkıdan ikna olduktan sonra tercihimi yaptim..denemek isteyenlerede aynisini tavsiye ediyorum..
A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - LiuShang - 30/10/2016
@neoromancer komşum fotoğraf dergi kapağı gibi.elinize sağlık.
RE: Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 30/10/2016
(30/10/2016, Saat: 20:55)LiuShang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer komşum fotoğraf dergi kapağı gibi.elinize sağlık. Saolasin komsum..keyif duygusunu oluşturabildiysek ne mutlu bize..
A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı - Dr.Fahrenheit - 30/10/2016
Pazar gecesi keyfi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı - Chinaski - 31/10/2016
La Savonniere du Muolin
Omega 11137
Feather popular tto
L'occitane Cafe balm
Sabun söylendiği gibi çok başarılı bir sabunla benziyor. İlk kullanımda farkını hissettirdi.
Günün Tıraşı - msakalli - 31/10/2016
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı - Nani Kuş - 31/10/2016
|