Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Sofistike - 07/02/2019
(07/02/2019, Saat: 21:43)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm dostların yeni ürünleri hayırlı olsun, güzel günlerde kullanılsın.
@sofistike hayırlı olsun, geltir seni Amasya geleneksel tıraş kültür elçisi atamalı, güzel günlerde kullan kardeşim.
@Soner ağabey teşekkür ederim. Taktirin için lakin biz daha bu konuda hamız bana düşmez herhalde
Saygılar.
En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 08/02/2019
Dün yağmurlu kısa bir iMPA Ticaret ziyareti ganimetleri...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - manuple - 08/02/2019
@PisPorsuk güle güle kullanın.
ve yeni bir alım heyecanını hep yaşamanız dileğiyle.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 08/02/2019
@PisPorsuk komşum Feather Adjustable DE aletiniz hayırlı olsun, iyi günlerde güle güle kullanın.
En Son Ne Aldınız ? - ziyak - 08/02/2019
Tıraş malzemesi almaya devam edersem hanım beni kapının önüne koyabilirdi ama 14 şubat ve peşinden doğum günüm geliyor. Doğum günü hediyesi olarak bunları aldırdım.
Razorus'un paketini çaktırmadan açtım ama muhle mühürlü r89'u önden göremeyeceğim bile.
Gözlüklüyüm özellikle 2. ve 3. perdede köpük öncesi yüzümü ıslatmak ızdırap oluyordu. Youtube geofatboy'u izlerken başka bir fırça ile yüzü ıslatma işini yaptığını gördüm. Kolay kurusun diye bu işe özel bir sentetik aldım.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
@ziyak komşum yeni ürünlerinizi iyi günlerde güle güle kullanın. Aldığınız fırça sanırım sagrada @FearOfATG komşumuzda geçen almıştı. Bende gözüme kestirdim yakın zamanda siparişini geçeceğim
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ziyak - 08/02/2019
(08/02/2019, Saat: 14:18)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ziyak komşum yeni ürünlerinizi iyi günlerde güle güle kullanın. Aldığınız fırça sanırım sagrada @FearOfATG komşumuzda geçen almıştı. Bende gözüme kestirdim yakın zamanda siparişini geçeceğim Teşekkürler komşum. Evet Sagrada.
Aslında denemek için aldığım bir klasik Yaqi sentetik vardı, sonra forum içinden satmıştım.
Sonra videoları izlerken ikinci fırça ile ıslatma işi aklıma yattı. Denedim çok da verim aldım. Çabuk kurusun diye sentetik alayım diyordum. (İki porsuğu asacak açıkta yerim yok.) İndirim de olunca yüzü ıslatma için bunu aldım, köpük yapmada kullanmayacağım.
(08/02/2019, Saat: 14:28)ziyak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler komşum. Evet Sagrada.
Aslında denemek için aldığım bir klasik Yaqi sentetik vardı, sonra forum içinden satmıştım.
Sonra videoları izlerken ikinci fırça ile ıslatma işi aklıma yattı. Denedim çok da verim aldım. Çabuk kurusun diye sentetik alayım diyordum. (İki porsuğu asacak açıkta yerim yok.) İndirim de olunca yüzü ıslatma için bunu aldım, köpük yapmada kullanmayacağım.
Her geçen gün yeni bir şeyler öğreniyoruz Islatmayı tam olarak anlayamadım komşum. Nasıl yaptığınızı tarif edebilir misiniz? Teşekkürler.
En Son Ne Aldınız ? - ahraz - 08/02/2019
Organizasyon yok mu diye diye dilimde tüy bitti.Baktım yapacağınız yok. Kıymetli @yunusso Levent abi’nin hediyeleri. Düzcenin tanıtımına katkı işte bu şekilde sağlanır. Kendisine teşekkür ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ziyak - 08/02/2019
(08/02/2019, Saat: 14:36)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Her geçen gün yeni bir şeyler öğreniyoruz Islatmayı tam olarak anlayamadım komşum. Nasıl yaptığınızı tarif edebilir misiniz? Teşekkürler.
Videolu gösterim
O tıraşta köpük yapmakta kullanmadığım farklı bir fırçayı ıslatıp, onunla yüzümü ıslatıyorum ardından köpüklüyorum.
Gözlüğümün kirlenmesini su damlası olmasını vs. hiç sevmem, o şekilde kullanamam ve gözlüksüz yeterince düzgün tıraş olamıyorum. Her perdede gözlüğü dikkatlice çıkar, yüzüne su çarp gözlüğü dikkatlice tak çok zor geliyordu böyle çok pratik oluyor.
|