En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 12/02/2019
MdC Limon
Koku olmamış pardon çok güzel olmuş
yeşil acı limon kokusu...
Gayet güçlü bir limon kokusu
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 12/02/2019
Merak ettiğim ürünler geldi Hızlı, özenli paketleme ve hediyesi için Razorus ekibine teşekkür ederim.
Fırça hakkında bilgi ve tecrübesini esirgemeyen @FearOfATG komşuma da ayrıca teşekkür ederim.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ekilic2 - 12/02/2019
Arkadaşlar, Ankara'da Ulus Alsancak Çarşısı Mass kozmetikte ne buldum:
OMEGA 1126, ovankgol ağacı, 70 TL.
Çok aradığım bu fırçayı hiçbir yerde bulamamıştım. Şansa son bir tane kalmıştı, onu da ben aldım.
Omega 10051, plastik sap, 25 TL.
Omega 1126
Omega 10051
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Tolga Yurdaer - 13/02/2019
[img][/img]İyi akşamlar. Razorus ekibince özenle hazırlanmış. Yagi sentetik fırça,fırça stantı,Shark,Zaza Platinum ve hediye perma-sharp için teşekkürler.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - kalantorxl - 13/02/2019
Yeni ürünlerinizi keyifle kullanın arkadaşlar.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - blacklesrum - 13/02/2019
Blackbeards revange ustura aldım... Polsilverla 3 günlük sakala girdim... Ali bıyıklıdan sonra çok daha kolay ve akışkan geldi.. Tavsiye ederim.
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - FearOfATG - 13/02/2019
(13/02/2019, Saat: 10:23)blacklesrum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Blackbeards revange ustura aldım... Polsilverla 3 günlük sakala girdim... Ali bıyıklıdan sonra çok daha kolay ve akışkan geldi.. Tavsiye ederim. Yeni ürünler hayırlı olsun herkese.. Komşum yeni arkadaşın fotoğrafı yok mu? Heybetli falan..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - DenizKSK - 13/02/2019
Yeni ürünler tüm dostlara hayırlı olsun.
@ekilic2
Komşum, 11126 benim en çok kullandığım fırçamdır. Hele bir break-in süreci geçsin, ciddi omurgalı ama mis gibi yumuşak uçlarıyla gözde fırçanız olacak.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - 3RD1 - 13/02/2019
Tüm komşularım ürünleriniz hayırlı uğurlu olsun. Bana da artık bi Yaqi fırça edinmek farz oldu. Doğal fırçaların yeri ayrı ancak sentetik piyasasıda iyi aldı başını gidiyor. Ya da bizim forumda bir ilgi başladı. ?
Cvp: RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - blacklesrum - 13/02/2019
(13/02/2019, Saat: 10:40)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni ürünler hayırlı olsun herkese.. Komşum yeni arkadaşın fotoğrafı yok mu? Heybetli falan..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi
bi türlü beceremedim iphonedan foto yüklemeyi şuraya ://
|