Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ismailinbiri - 20/02/2019
(20/02/2019, Saat: 17:32)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O günler geride kalmış belli ki İsmail hocam..
Ya da bir köşede dursun, yatırım olur diyordur komşum
En Son Ne Aldınız ? - Nani Kuş - 20/02/2019
Gem ile Se makinalar arasında siklet farkı jilet farkı açı farkı tutuş farkı kullanım tekniği farkı var . Karıştırmayınız . Ayrıca Gem alet ne kadar eski ise alacağınız tıraş zevki o derece artar.
En Son Ne Aldınız ? - sakal - 20/02/2019
Bu hobi biraz masrafıymış Daha önceden aldıklarımı atmadım ama son 4-5 günde aldıklarımı atayım.
Fiyatlar Şubat 2019
Bic Metal 4.90 ₺ çok iyi fiyat olduğunu düşünerek aldım.
Mentor denemek için aldım 2.90 ₺
Derby 5 li 3.45 ₺
Wilkinson Banyo 9 ₺ civarında olması lazım emin değilim
Elif Sakal Fırçası Plastik sap 8.50 ₺
Yuma 2 tl pazardan 2 adet aldım.
Markasız traş makinesi 2.5 ₺
Permasharp 4 ₺
Astra 3 ₺
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 20/02/2019
Selamlar dostlar.
Ben feather Se sistem makinaları elimden cıkarmıstım. Gemlerle iliskimiz hala devam ediyor. Gem olarak forumda en cok kullanan veya makinası olan ben olabilirim. Arada mutlu mesut kullanıyorum.
Daha onceleri Above the tie veya Rocnel gibi yeni celik Gem aletleri denemistim, ama eskilerin tadını alamamıstım. Bugun gelen bu urunde phoenix markasının yeni Gem makinası. Normalde eskilerle daha mutluyum ama, bunun yorumları baya iyiydi, merak ettim soyledik. Aluminyum oldugu icin hafif ama 2 alt plaka ile geldigi icin entresan makine. İster open comb ister close comb olarak kullanıyorsunuz. Bir sure deneyeyim degisik cıkarsa kucuk bir inceleme yaparız.
Cok tesekkur ederim daha guzelleri sizlerin olsun.
Saygılar.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ismailinbiri - 20/02/2019
@Nani Kuş @dikdik_s bilmiyordum, aydınlandım Teşekkür ederim. se alet olarak rocnel ve Ali bıyıklı/sedef harici tecrübem olmayınca gem farkını anlayamadım.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ekilic2 - 20/02/2019
@dikdik_s komşum yeni makineniz ile ilgili incelemeyi merakla bekleyeceğim. Sanırm ben de yeni nesil bir Gem alacağım.
En Son Ne Aldınız ? - GartBnx - 21/02/2019
GaRtBnX.....
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Tolga Yurdaer - 21/02/2019
@erfa komşumdan hem kullanımlık, hem de kolleksiyonluk
En Son Ne Aldınız ? - AltKapalı - 21/02/2019
@GartBnx komşum sayesinde ebaydan alinan kuzucuklar geldi.Kendisine birkez daha teşekkür ederim
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Delidumrul - 21/02/2019
|