Günün Tıraşı - mhilmipaydas - 27/11/2016
(26/11/2016, Saat: 20:46)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel beşli , beni uzun süre idare etmişti .
Sıhhatler olsun ,,,
Teşekkür ederim beni de uzun süre idare eder inşaallah
RE: Günün Tıraşı - btoprak - 27/11/2016
(26/11/2016, Saat: 22:17)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Gart... Limited Edition Manchurian çok güzel görünüyor. Bu güzelliğe de Rocnel Adjustable yakışırdı. Sıhhatler olsun @GartBnx üstadım.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
RE: Günün Tıraşı - btoprak - 27/11/2016
(26/11/2016, Saat: 17:37)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zenith açılıp saçılmış, kıllar çok üst sınıf ve kaliteli görünüyor. Sıhhatler olsun @Chinaski üstad.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 27/11/2016
Benim için büyük, Geltir için 'tırt' bir adım
İlk jiletli ustura tıraşımı başarıyla bitirdim. Personna blue kullandım. Wilkinson, Derby, Personna gibi bana göre ağzı kalın jiletler kullanmak ilk aşamada daha dogru olacak gibi geldi.
Çok keyifliymis. İtiraf ediyorum ki Çelik usturaya 'Deli işi ' derdim. Şimdi anlıyorum, jiletli ustura bu kadar keyifli ise Çeliği düşünemiyorum.
Herkese iyi pazarlar.
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 27/11/2016
(27/11/2016, Saat: 10:10)bayercy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim için büyük, Geltir için 'tırt' bir adım
Niye oyle dedin komsum, senin sevincin, bizim sevincimiz.
Shavette le ustura cok farklı, shavette i bu kadar sevdiysen, ustura ya asık olucan o zaman. Hic vakit kaybetme cidden. Ben o kadar zevk almıyorum shavetten yada usturadan ama sen tam adamısın o zaman hic durma.
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 27/11/2016
(27/11/2016, Saat: 12:58)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Niye oyle dedin komsum, senin sevincin, bizim sevincimiz.
Shavette le ustura cok farklı, shavette i bu kadar sevdiysen, ustura ya asık olucan o zaman. Hic vakit kaybetme cidden. Ben o kadar zevk almıyorum shavetten yada usturadan ama sen tam adamısın o zaman hic durma. Sağol Üstad O kadar usturacı üstad varken benim shavette ile tıraşım önemsiz anlamında söyledim.
Valla zaman ne gösterir bilmiyorum, biraz daha haşır neşir olayım bluebeards ile.
Günlük tıraş için nasıl olur, bilmiyorum. Biraz zaman ayırmak gerekiyor. Şimdilik haftasonu keyif tiraslarinda denemeye devam
Selamlar...
Cvp: Günün Tıraşı - Tahir - 27/11/2016
Tebrikler komşum..Ben hala shavett le çene bölgesine cesaret edemiyorum
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 27/11/2016
Sağlıklı ve keyifli tıraşlar herkese....
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 27/11/2016
(27/11/2016, Saat: 13:53)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tebrikler komşum..Ben hala shavett le çene bölgesine cesaret edemiyorum Teşekkürler komşum.
Valla böyle gıdım gıdım aldım çeneyi. Açı ayarlayinca ve el biraz yatkinsa aşırı zor değil. Risk hep var ama. DE 'nin rahatlığı ve güvenliği varken shavette biraz keyfe kalmış bence. Dikdik ustadın dediği gibi olayın özü Çelik. Onun da teferruatı çok .
Günün Tıraşı - msakalli - 27/11/2016
Tıraş kremi: TOBS Mr. Taylor Fine Toiletries
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|