En Son Ne Aldınız ? - Zeyes - 11/03/2019
(11/03/2019, Saat: 13:07)ismailinbiri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @impaticaret Mustafa Bey'den gelenler. Yalnız fırça olarak Başak ekstra beyaz istemiştim, bu firçayı tanıyamadım
Yeni ürünleriniz hayırlı olsun. Lea çubuk sabunu ben de beğenerek kullanıyorum.
———————
Nice and clean.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ismailinbiri - 11/03/2019
(11/03/2019, Saat: 14:58)Zeyes Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni ürünleriniz hayırlı olsun. Lea çubuk sabunu ben de beğenerek kullanıyorum.
———————
Nice and clean.
Teşekkür ederim komşum. Daha önce kremini denemiştim. Açıkçası koruyuculuk vasat ama kokusunu beğendiğimden sabunu da denemek için sepete eklemiştim.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Razorlazer - 11/03/2019
Selamlar,
Maseto 26mm Silvertip, Ebay'den @GartBnx Burak Bey'in yardımları sayesinde aldım, buradan da kendisine teşekkür ederim. Bir haftada geldi; haraç ödemeden de teslim aldım.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Mustafa40 - 11/03/2019
(11/03/2019, Saat: 22:25)Razorlazer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar,
Maseto 26mm Silvertip, Ebay'den @GartBnx Burak Bey'in yardımları sayesinde aldım, buradan da kendisine teşekkür ederim. Bir haftada geldi; haraç ödemeden de teslim aldım.
Hayırlı olsun komşum zevklo tiraslariniz olsun ebaydan nasil alisveris yapiliyor
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 12/03/2019
@Razorlazer
Cok guzel dugumlu bir fırcadır Maseto. Zevkli tıraslarınız olsun.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Razorlazer - 12/03/2019
@yenikomsu, @dikdik_s, teşekkür ederim; 24mm iki bant olanını da çok severek kullanıyorum bir süredir. Makul denilebilecek fiyatlara güzel fırçaları var Maseto'nun, "acaba değer mi?" diye tereddüt eden arkadaşlar varsa etmesinler.
En Son Ne Aldınız ? - ahbap - 13/03/2019
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ckeskin - 13/03/2019
Son İmpa ziyareti cicileri.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Gentleman - 13/03/2019
Aceba yamuk, sorunlu bir alet mi gelecek diye düşünürken, taş gibi alet geldi. Hem de bir kuruş haraç ödemedim.
En Son Ne Aldınız ? - FearOfATG - 13/03/2019
Son Samuray geldi..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi
|