Cvp: Günün Tıraşı - corpus36 - 08/12/2016
(08/12/2016, Saat: 09:22)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Yangın vaaaaar Sıhhetler olsun @koolandgang üstad. Yine müthiş bir çalışma. Hastasıyız...
Saygılar.
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 08/12/2016
@utunc Teşekkür ederim. Instagram var, var da kullanmıyorum faal olarak. Faal olarak kullandığım bir Flickr var.
@corpus36 Teşekkür ederim. Aramis'in hastasıyız biz de Tuscany'nin nesli tükendi sayılır. Geçen gün bir kardeşim sağolsun, bir kıyak yaptı. Stoğundan verdi bir coffret
80'ler ne yıllarmış. Neredeyse boş parfümü yok. Sonrasında birkaç parfüm dışında, dişe dokunur bir şey çıkmadı.
Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 08/12/2016
Proraso sandal ile olduğum tiraslardan sonra sinekkaydi hissi daha uzun sürüyor. @ooppss Proraso sabunların sakalı diklestirme etkisinden bahsetmişti. Sebebi o olabilir diye düşünüyorum.
Herkese sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı - Chinaski - 08/12/2016
İlk taşı günahsız olanınız atsın
Cvp: Günün Tıraşı - LiuShang - 08/12/2016
@Chinaski komşum hoş olmuş. arada değişiklik iyi gider.
@bayercy komşum sıhhatler olsun. prorasonun sandalwood tüpte olan kreminden düşünüyorum. bahsettiğiniz dikleştirme etkisi ondada varmıdır acaba?
Cvp: Günün Tıraşı - posicor - 08/12/2016
(08/12/2016, Saat: 17:19)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk taşı günahsız olanınız atsın
Üstad bir gün ustura ertesi gün mach3, uçlarda yaşıyorsunuz valla
Cvp: Günün Tıraşı - onurcakmak - 08/12/2016
@chinaski Fırçanın boynu bükük, kasenin yüzü kap kara, AS arklara kaçmış yüzünü saklıyor, bitsin artık bu zulüm diyorlardı
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 08/12/2016
@LiuShang @posicor @onurcakmak dostlar bu ara nişan hazırlığı, iş yoğunluğu derken tıraş olasım bile gelmiyor. Sabah zor kalkıyorum yataktan. O yüzden kaytarmaya başladım )
Cvp: Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 08/12/2016
@LuiShang
Krem olarak sadece yeşil çay -yulaf özlü prosaso kullandım. Kremlerini daha çok begenenler de var ,sabunlari begenenler de. Bu kişisel tercihlerle ilgili. Ama ciddi performans farkı yok proraso sabun -krem arasında bence.
Bu arada proraso sandal kokusunu çok beğeniyorum. Deneyin komsum, Proraso standart bir üründür, pişman olmazsınız.
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 08/12/2016
(08/12/2016, Saat: 17:32)bayercy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @LiuShang
Krem olarak sadece yeşil çay -yulaf özlü prosaso kullandım. Kremlerini daha çok begenenler de var ,sabunlari begenenler de. Bu kişisel tercihlerle ilgili. Ama ciddi performans farkı yok proraso sabun -krem arasında bence.
Bu arada proraso sandal kokusunu çok beğeniyorum. Deneyin komsum, Proraso standart bir üründür, pişman olmazsınız.
|