Cvp: Günün Tıraşı - mkeskus - 13/12/2016
2 perdede temiz tıraş.
Günün Tıraşı - msakalli - 13/12/2016
Tıraş kremi: TOBS Mr. Taylor Fine Toiletries
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 13/12/2016
Cvp: Günün Tıraşı - Blade - 13/12/2016
@AKadir komşuma resimde görülen zarif ve güzel köpürtme tası için ne kadar teşekkür etsem azdır Tas kendisinin hediyesi. taa izmirden bulunduğum yere hediye olarak kargoladı. ne kadar duygulandım anlatamam
bir kez daha kendisine gönülden teşekkür ederim, keyifle kullanıyorum
Cvp: Günün Tıraşı - AKadir - 13/12/2016
@Blade komşum
Sağlıkla kullanın.
Tercihleriniz güzel olmuş.
Cvp: Günün Tıraşı - Blade - 13/12/2016
@AKadir komşum çok tercih ederim
hediyeniz için tekrar ne kadar teşekkür etsem azdır komşum inceliğiniz karşısında çok etkilendim
iyi traşlar ve saygılar
Günün Tıraşı - DeaKeN - 14/12/2016
Vigshaving Porsuk kılı fırça ile ilk tıraşımı oldum. Kendisini aliexpress'den @LiuShang üstadın tavsiyesi ile aldım kendisine teşekkür ederim. Batıcı olmayan, uçları yumuşak bir fırça. Kısa bir sabun yüklemesinden sonra bile rahat 3 perdelik köpük elde ettim. Resimdeki köpük 2 perde sonunda kalan köpük.Benim 2. Porsuk fırçam olduğu için çok iyi bir incelemem olmuyor malesef.
Herkese keyifli tıraşlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - LiuShang - 14/12/2016
@deaken komşum. Sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı - DeaKeN - 14/12/2016
(14/12/2016, Saat: 09:49)LiuShang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @deaken komşum. Sıhhatler olsun.
Teşekkürler üstat
Cvp: Günün Tıraşı - jesusfear - 14/12/2016
(14/12/2016, Saat: 09:40)DeaKeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Vigshaving Porsuk kılı fırça ile ilk tıraşımı oldum. Kendisini aliexpress'den @LiuShang üstadın tavsiyesi ile aldım kendisine teşekkür ederim. Batıcı olmayan, uçları yumuşak bir fırça. Kısa bir sabun yüklemesinden sonra bile rahat 3 perdelik köpük elde ettim. Resimdeki köpük 2 perde sonunda kalan köpük.Benim 2. Porsuk fırçam olduğu için çok iyi bir incelemem olmuyor malesef.
Herkese keyifli tıraşlar.
Sıhhatler olsun komşum...
Birkaç yabancı forumda da hakkında iyi yorumlar yapıldığını görünce, bende bu Vigshaving 26 mm Finest porsuk kılı fırçayı Black Friday indiriminde 14 $'a aldım... 15 gündür yolda... Aliexpress'te yapılan yorumlarda her tıraşta 5-6 kıl dökme olduğundan bahsediliyor! Sende de aynı problem oldu mu? Ayrıca son fotoğraftaki hali de fena..
|