RE: Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 18/12/2016
(18/12/2016, Saat: 16:09)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun @chinaski üstad tebrikler ömür boyu mutlulular.? Çok teşekkür ederim komşum, çok sağolun.
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - FurkanY - 18/12/2016
@Chinaski ömür boyu mutluluklar dilerim.
@recklesstr komşum bendeki EST el ve vücut losyonunda yüzünüz hariç her yere kullanabilirsiniz diye bir uyarı yazısı var sizinkinde de mevcut mu yoksa ayrı bir seri mi acaba ?
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 18/12/2016
(18/12/2016, Saat: 16:47)FurkanY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @recklesstr komşum bendeki EST el ve vücut losyonunda yüzünüz hariç her yere kullanabilirsiniz diye bir uyarı yazısı var sizinkinde de mevcut mu yoksa ayrı bir seri mi acaba ?
@FurkanY Komşum, etiketi iki kere okudum ama öyle bir ibareye rastlamadım, aksine "... kısaca tüm vücudunuza uygulayın" yazıyor. Muhtemelen farklı serilerdir, ben şok marketten almıştım, epeydir de el ve yüz için kullanıyorum, hem nemlendirme, hem koku olarak çok beğeniyorum. İyi pazarlar.
Cvp: Günün Tıraşı - Blade - 18/12/2016
@chinaski üstadım hayırlı olsun, tebrik eder ve mutluluklar dilerim
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 18/12/2016
Herkese sihhatler olsun---@Chinaski Üstad sana extra hayirli olsun ..Klübe hosgeldin.
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 18/12/2016
@Blade @FurkanY @neoromancer çok teşekkür ederim dostlar. Çok sağolun.
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - İsmetaltan - 18/12/2016
@Chinaski hocam hayırlı olsun tez zamanda tamamına erdirsin mevlam son nefesinize kadar mutluluk saglık sıhhat huzurlu eylesin kalan ömrünüzü saygılar...
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 18/12/2016
(18/12/2016, Saat: 21:46)İsmetaltan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chinaski hocam hayırlı olsun tez zamanda tamamına erdirsin mevlam son nefesinize kadar mutluluk saglık sıhhat huzurlu eylesin kalan ömrünüzü saygılar... Hocam çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için.
Günün Tıraşı - rating - 18/12/2016
@Chinaski üstad hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı - ahraz - 18/12/2016
@Chinaski Tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
|