EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Etkinlikler (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=39) +--- Konu Başlığı: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- (/showthread.php?tid=12735) |
Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - osaka23 - 22/11/2020 (21/11/2020, Saat: 23:51)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"Tıraşolog" komşum bu geçtigimiz aylarda yaptığım bir etkinlikti. O etkinlikten kalan 3 balsam var Ankara tayfaya ait onları sahiplerine ulaştırma amacındayım. ooo yeni sabun etkinliği mi geliyormuş kış kokusu alternatifi de olacak mı acaba Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 22/11/2020 @"osaka23" geliyor komşum geliyor. Kış kokusu alternatifli yapacağım inşallah. Bir iki ufak işim var bitireyim bir kaç güne etkinlik başlığını açarım. Artık plastikcilerle kavga başlar bizim. ? Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - ekindgn - 23/11/2020 (22/11/2020, Saat: 22:08)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"osaka23" geliyor komşum geliyor. Kış kokusu alternatifli yapacağım inşallah. @Efrrasyab komsum, bekliyoruz. Kış kokusu da, yaz da, ara mevsimde, orta mevsimde, en uc mevsimde ve bilumum mevsim kokularini bekliyoruz. Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 23/11/2020 @"ekindgn" hocam işlerimi yoluna koymak üzereyim, yakın zamanda güzel interaktif bir sabun etkinligi yapacagım inşallah. Sen sabunlara aban bitmesin diye koklayarak kullanıyordun artik gerisi geliyor. Rahat rahat kullan sen Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - ekindgn - 24/11/2020 (23/11/2020, Saat: 12:27)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"ekindgn" hocam işlerimi yoluna koymak üzereyim, yakın zamanda güzel interaktif bir sabun etkinligi yapacagım inşallah. Sen sabunlara aban bitmesin diye koklayarak kullanıyordun artik gerisi geliyor. Rahat rahat kullan sen @Efrasyab hocam, sesli güldüm: daha dün akşam dolabı karıştırırken kokluyordum sabunu Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - zbilgen - 24/11/2020 (23/11/2020, Saat: 12:27)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"ekindgn" hocam işlerimi yoluna koymak üzereyim, yakın zamanda güzel interaktif bir sabun etkinligi yapacagım inşallah. Sen sabunlara aban bitmesin diye koklayarak kullanıyordun artik gerisi geliyor. Rahat rahat kullan sen Kemal abi güzel bir kış sabunu bekliyorum senden yaparsa Kemal abim yapar.dimi @ekindgnkomşum Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 24/11/2020 @"zbilgen" @"ekindgn" komşularım kışlık sabun dedin mi lanolinli olacak pamuk gibi yapacak cildi tıraştan sonra. Yanina da ya kantaron ya da tatlı bademli ikisinden birini badisi yapacağim artık kimin gönlü hangisini isterse ona göre yaparım. Ekin hocam sen yuklen sabuna artık planlama aşamasındayım istedigin kadar yaparım ben sana hoş bitsin sırf sana özel bile yaparım. Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - ekindgn - 25/11/2020 (24/11/2020, Saat: 17:37)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"zbilgen" @"ekindgn" komşularım kışlık sabun dedin mi lanolinli olacak pamuk gibi yapacak cildi tıraştan sonra. Yanina da ya kantaron ya da tatlı bademli ikisinden birini badisi yapacağim artık kimin gönlü hangisini isterse ona göre yaparım. Ekin hocam sen yuklen sabuna artık planlama aşamasındayım istedigin kadar yaparım ben sana hoş bitsin sırf sana özel bile yaparım. @Efrasyab komşum, eyvallah, çok teşekkür ederim, şu an kullandıpım krem haftaya bitiyor, sonrasında sabuna yükleniyorum Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 25/11/2020 @"ekindgn" sıhhatler olsun komşum. Bu defa Balsam olmadan etkinlik yapmayı planlıyorum. Tek eksik Balsam olacak gibi. Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 25/11/2020 Kiymetli komşular İnsallah Cuma akşamı el yapımı sabun etkinliği başlığını açacağim. Özel mesajla ve facebook uzerinden bana ulaşan yeni etkinlik isteyen tüm komşularıma mutlulukla duyururum. |