Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 25/12/2016
Bir pazarımızda boyle gecti.
Kafa Merkur 42, Sap Ozgun41 kardesimin hediyesi. Tekrar tesekkur ederim huzurunuzda.
Cvp: Günün Tıraşı - Nani Kuş - 25/12/2016
@ahraz komşum sıhhatler olsun. sonunda usturaya kavuşmusunuz güle güle keyifli traşlarda kullanın.
@dikdik_s komşum beyazların güzelliği sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı - ahraz - 26/12/2016
@Nani Kuş evet,sonunda kavuştuk.Teşekkür ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - İsmetaltan - 26/12/2016
@ahraz hocam sıhhatli tıraşlar ben bluebeard revenge ile baş ederken soguk terker döktüm pek bana göre degil lakin size hem keyifli tıraşlar hemde hayırlı görevler MEVLAM yar ve yardımcınız olsun her daim...
Cvp: Günün Tıraşı - ahraz - 26/12/2016
@İsmetaltan Öncelikle çok teşekkür ederim.Tecrübeli arkadaşlar hep sabırdan bahsediyorlar,aslında herşeyin başı sabr tabii ki.Ufal ufak okuya okuya deneye deneye gidiyorum.Gayet keyifli olduğunu da söylemem lazım.Korkmak değil de dikkatli olmak da fayda var.İlgi,alaka ve istek olduktan sonra bütün arkadaşlarımızın yapamayacağı hiçbirşey yok.Bu arada Allah razı olsun,sağolun.
Günün Tıraşı - tipsol - 26/12/2016
(25/12/2016, Saat: 17:01)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Bu foto çok hoşuma gitti, çok samimi bir havası var sıhhatler olsun.
Sent from my iPad using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - FurkanY - 26/12/2016
Sanırım günlük tıraşta bile R41 ile de89 dan daha iyi anlaşıyorum Bolzano jileti çok sevdim.
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 26/12/2016
(26/12/2016, Saat: 01:58)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu foto çok hoşuma gitti, çok samimi bir havası var sıhhatler olsun.
Sent from my iPad using Tapatalk
Saolasin komsum, bimukabil..gercek duyguyu gören gözlere herdaim ihtiyacimiz var.
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 26/12/2016
Herkese iyi haftalar, sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı - DeaKeN - 26/12/2016
Tıraş Aleti: Gillette Super Speed
Fırça: Vigshaving 26mm
Sabun: Cella
As losyon: Pinaud Lilac Vegetal
Balsam: Isana Men Sensitiv
Herkese iyi haftalar, sıhhatler olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
|