En Son Ne Aldınız ? - Berberbey - 08/04/2019
Yaqi Brush Razorus.com dan geldi. Daha deneme fırsatım olmadı sakalımı yeni kesmiştim. Çok hoş bi görüntüsü var. Ele tam oturuyor. Kavranması iyi. Köpürtme performansınında iyi olacağını düşünüyorum.
Youtube.com/Berberbey
En Son Ne Aldınız ? - Zeyes - 08/04/2019
(08/04/2019, Saat: 14:24)ismailinbiri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Berber toptancisindan aldım, ustayi denemek yeni kismet oldu. Derbi kremin de sadece dışı değişmiş gibi geldi ama hayırlısı bakalım
Komşum, İçeriğinde allantoin görüyorum, parabeni çıkarmamaları olumsuz olmuş. Hayırlı olsun güle güle kullanın
———————
Nice and clean.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mustbe - 08/04/2019
(08/04/2019, Saat: 16:44)manuple Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynısı gibi görünüyor ancak aynısı değil gibime geldi.
Bu Jiletli tıraş makinelerinin acemisiyim, fazla bilgim de yok.
Yanda bir kısmı gözüken makinenin kutusu da var
Üzerinde ise sol tarafında R sağ tarafında ise 4 yazıyor.
Bir de kutusunun üzerinde DM 4,85 yazıyordu.
Bu fason bir üretimdir düşüncesiyle ilgilenmedim, ancak durumu çok iyiydi.
https://www.badgerandblade.com/forum/threads/help-requested-identifying-a-gillette-slim-twist-year.534610/
Böyle bir şey ise orjinaldir
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - manuple - 09/04/2019
(08/04/2019, Saat: 19:08)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://www.badgerandblade.com/forum/threads/help-requested-identifying-a-gillette-slim-twist-year.534610/
Böyle bir şey ise orjinaldir
Kutusu markalı değil, üzerinde hiç bir markanın adı yok.
Sanırım fason bir üretim.
Makinenin alt kısmının solunda R, sağında ise 4 yazıyor.
Bunlardan başka işaret ve yazı bulunmuyor.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ismailinbiri - 09/04/2019
(08/04/2019, Saat: 18:00)Zeyes Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum, İçeriğinde allantoin görüyorum, parabeni çıkarmamaları olumsuz olmuş. Hayırlı olsun güle güle kullanın
———————
Nice and clean.
Teşekkür ederim komşum.
En Son Ne Aldınız ? - turkoglum13 - 09/04/2019
Aralik ayinda maggarddan siparis ettigim Timeless kopurtme kasesi 60 gunde gelmeyince yekrar gonderim istedim ve bir ayi gecen zamanda geldi gonlumun efendisi
İlk deneme icin calismalar basladi.
Malzeme, iscilik ve boyutlar guzel gorunuyor.
En Son Ne Aldınız ? - zbilgen - 09/04/2019
Amazondan efsaneler.bakalım nasıl yeni yavrular
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mustbe - 09/04/2019
içi limon dilimli tas diğer meyveler de vardı Dört nokta tepe , dilimler ise kabarık. Traş kremi köpürttüm çok kısa sürede oldu
[img][/img]
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - 3RD1 - 09/04/2019
Sırlanmış boya mı @mustbe komşum yoksa üzerine boyama işlemi mi gerçekleşmiş. Rengi çok hoşuma gitti. Derby Limon Oraleti krem ile çok hoş olur kullanması. (Kokusu limondan çok, kahvehanelerde verilen oraletlere benzediği için.)
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mustbe - 09/04/2019
(09/04/2019, Saat: 23:13)3RD1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sırlanmış boya mı @mustbe komşum yoksa üzerine boyama işlemi mi gerçekleşmiş. Rengi çok hoşuma gitti. Derby Limon Oraleti krem ile çok hoş olur kullanması. (Kokusu limondan çok, kahvehanelerde verilen oraletlere benzediği için.)
Keramika denilen porselenin bir altı ürün olması lazım. Eve gelmeden bir çentik parça uçtu dikkatsizliğimden. Meyvesine göre rengi vardı. 7.5 lira züccaciyeden aldım.
|