Cvp: Günün Tıraşı - harveyspecter - 03/01/2017
(02/01/2017, Saat: 23:41)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Porsuk komşum sıhhatler olsun . Foto çok şık
@harveyspecyer komşum kuzu kuzu dizmişsiniz sıhhatler olsun
Teşekkürler Epeydir dolapta kuzu kuzu yatıyorlardı. Kombo bugüne nasip oldu.
(02/01/2017, Saat: 23:51)rating Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @porsuk üstad barcelona takımı mübarek
@harveyspecter üstad İngiliz klasiği olmuş resmen
Sıhhatler olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekküler Komşum.
Edwin Jagger ürünlerini seviyorum. Omega Mighty Midget mixed fırça safkanlığı bozdu... Bu seti bana hediye eden üniversite hocam aslında bir de EJ Best Badger almış ama kargosu yetişmemiş. O da gelince kraliyet ailesini toplarız
Cvp: Günün Tıraşı - porsuk - 03/01/2017
Nani Kuş teşekkürler. Bunu telefonla çektim. Eski telefonumda aklımdan bile geçirmemiştim ama artık telefonlar da ortalama makineler kadar iyi çekebiliyor. Profesyonel makineler hariç tabi. Telefonda veya photoshopta birkaç temel ayarı kurcalayınca neyle çekilirse çekilsin güzel olabiliyor.
Rating teşekkürler. Yılın ilk maçına sağlam kadroyla çıktık
Günün Tıraşı - Chinaski - 03/01/2017
Günün Tıraşı - DeaKeN - 04/01/2017
Günün Tıraşı - Chinaski - 04/01/2017
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 04/01/2017
Cvp: Günün Tıraşı - harveyspecter - 04/01/2017
Karlı bir Ankara akşamında tıraş romantizmi
Cvp: Günün Tıraşı - FurkanY - 04/01/2017
@harveyspecter mükemmel bir fotoğraf :-) prorasolar yeşil seri mi beyaz seri mi ?
Günün Tıraşı - rating - 04/01/2017
@neoromancer @harveyspecter komşularım sıhhatler olsun ne güzel fotoğraflar öyle ellerinize sağlık. Biz fotoğraf koyamaz olduk ) bunların yanında çok amatör kalıyor
RE: Cvp: Günün Tıraşı - harveyspecter - 04/01/2017
(04/01/2017, Saat: 18:33)FurkanY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @harveyspecter mükemmel bir fotoğraf :-) prorasolar yeşil seri mi beyaz seri mi ? Teveccühün güzel dostum
Güzel bakan güzel görüyor Proraso yeşil seri.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|