En Son Ne Aldınız ? - ihtilaf - 18/10/2013
Karıştırdım galiba üretimi duracak stick speick,stick yok spieck stick tabac
(18/10/2013, Saat: 17:44)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (18/10/2013, Saat: 17:28)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Tabac uretimi durdurmus haberi aldik
En Son Ne Aldınız ? - anesthesia - 18/10/2013
Uyusunda büyüsün
Kız galiba ?
ferrari kırmızısı hocam, erkek bekliyoruz,
iyi dileğiniz için teşekkür ederim
Allah analı babalı
ve de geleneksel tıraşlı büyütsün
(18/10/2013, Saat: 18:22)anesthesia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ferrari kırmızısı hocam, erkek bekliyoruz,
iyi dileğiniz için teşekkür ederim
En Son Ne Aldınız ? - eskiuyemnt - 18/10/2013
Hay maşaallah.. Allah sağlıklı, hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşaallah.. Unuttuk bu heyecanı Ne güzeldir şimdi.. Bereketiyle gelsin yavrumuz
ps:Kraft çok iyi marka, güle güle kullanın.. 6 sene, iki çocuk büyüttüm daha eskitemedim çocuk arabasını..
iyi niyet dilekleriniz için çok teşekkür ederim dostlar, forumla büyüteceğiz zaten oolanı, mecburen usturacı olacak
En Son Ne Aldınız ? - pars - 18/10/2013
Allah bağışlasın anesthesia, doğdu mu doğacak mı? bez stokladın mı, çocuk olunca papazeriği gibi seni de kaybetmeyelim?
bez stoklayalım dedim eşim izin vermedi, ingilterede çok kullanımlık bezler varmış onlardan da almama izin yok, hakkımızda hayırlısı bakalım
doğuma inşallah daha iki ay kadar var, ama ben şimdiden bir iki kesici aleti çıkardım elden, dolap açmak adına taşların bir kısmı da gitti, şimdiden kişisel eşyaları koyduğum dolabın iki çekmecesini kaybettim yani, forumla ilişiğimi kesebileceğimi sanmıyorum (büyük konuşmak gibi olmasın da )
En Son Ne Aldınız ? - onurstyle - 18/10/2013
@ anesthesia: Allah anali babali büyütsün. Kutluyorum.
@ ihtilaf: en güzelerinen aldiniz üstad. iyi günlerde kullanin. stocklarin dolu olmasi insani ne kadar cok rahatlatiyor...
bu arada yeni Speick kasede sabunumda geldi. bu aksam denerim...
mis gibi limon kokulu yumusak kreme yakin bir sabun.
|