En Son Ne Aldınız ? - -mali - 17/04/2019
@dr_green, ve @ricochet komşularım ben vintage Astrayı beğendim keskinliği üç aşağı beş yukarı mavi astra ya çok benziyor ama konforu hem maviden hem yeşil Astra dan çok daha iyi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - fatihbyfah - 17/04/2019
@batmanforever Volkan abi hayırlı olsun ışıltıyı görünce canım çekti yarının ekipmanı belli oldu bende
Keyifli tahrişsiz tıraşlar dilerim
Ayrıca tüm komşularım yeni ürünlerini keyifle kullanmalarını dilerim
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 17/04/2019
(17/04/2019, Saat: 19:50)fatihbyfah Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @batmanforever Volkan abi hayırlı olsun ışıltıyı görünce canım çekti yarının ekipmanı belli oldu bende
Keyifli tahrişsiz tıraşlar dilerim
Ayrıca tüm komşularım yeni ürünlerini keyifle kullanmalarını dilerim
Çok teşekkür ederim @fatihbyfah Fatih komşum
Mühle R41'in elde duruşu, ağırlığı ve tıraşını çok beğendim. Yarın ki tıraşın harika geçmesi dileğiyle sana da şimdiden keyifli tıraşlar diliyorum
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mustbe - 18/04/2019
(17/04/2019, Saat: 16:22)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geleneksel tıraşa başlarken bana RiMei fazlasıyla yeter demiştim ama olay hobiye dönüşünce demek yetmiyormuş
Mühle R41'i sevmemi sağlayan [url=http://www.geltir.com/
Abi cok sevindim almis olmana gule gule kullan muhleyi edwin jaggerdan ayiran en guzel yeri isilti bence
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 18/04/2019
(18/04/2019, Saat: 00:57)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi cok sevindim almis olmana gule gule kullan muhleyi edwin jaggerdan ayiran en guzel yeri isilti bence
Teşekkür ederim @mustbe komşum. R41 hem yakışıklı hem de asabi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Ali Desidero - 18/04/2019
son olarak panpa rapida 1 kartela ve 1 er paket sari gillette ve voskhod aldım deneme sıralarına koydum
unuttum 1 adet sentetik fırça alidayıdan aldım sabunla denedim çok güzel sonuç verdi köpük jel falan gerçekten tembel işi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - albatros - 19/04/2019
(17/04/2019, Saat: 16:22)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geleneksel tıraşa başlarken bana RiMei fazlasıyla yeter demiştim ama olay hobiye dönüşünce demek yetmiyormuş
Mühle R41'i sevmemi sağlayan @Sofistike Gürkan'a teşekkürlerimi sunuyorum. Desteklerini esirgemeyen @turkoglum13 Mehmet ve @SKYBRAVE Ziya'ya ayrıca çok teşekkür ediyorum.
@batmanforever hayırlı olsun çok güzel görünüyor güle güle kullanın
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - manuple - 19/04/2019
Uzun zamandır almayı düşündüğüm ve nihayet aldığım usturalar.
Gold Dollar 208
TITAN
En Son Ne Aldınız ? - gr00v3r - 19/04/2019
@manuple hayırlı olsun üstadım, bileme konusundaki bilgisizliğim yüzünden dört çelik ustura ve bir kamisori öylece bakışıyoruz. Ne mutlu size
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - turkoglum13 - 19/04/2019
@manuple hayirli olsun abi..
Keyifle kullan abi.
|