En Son Ne Aldınız ? - FearOfATG - 23/04/2019
@batmanforever Volkan abi, @ziyanınjileti Burak hocam, bana bu uygulamayı öğretenler kimler?
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - jegal - 23/04/2019
@batmanforever volkan abi agresif aşıklardansın hayırlı olsun abi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 23/04/2019
(23/04/2019, Saat: 22:16)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @batmanforever volkan abi agresif aşıklardansın hayırlı olsun abi
Teşekkür ederim @jegal komşum. r41 evet agresif bir alet ama uysal bir jilet kombinasyonuyla gayet güzel ve tadında tıraşlar verebiliyor. Ustura tadında
RE: En Son Ne Aldınız ? - ekilic2 - 24/04/2019
(23/04/2019, Saat: 21:10)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ekilic2 Erhan hocam Tabac'ın hayran kitlesi oldukça fazla bol köpüklü keyifli tıraşlarınız olsun.
@FearOfATG Caner candır... Seviliyorsun
Tüm komşularıma yeni ürünleri hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Çok tesekkür ederim @batmanforever komşum.
HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Ibra35 - 24/04/2019
Truefitt & Hill Sandal Ağacı
Acca Kappa White Moss
Haslinger Bal
TOBS Platinum
Le pere lucien kolonya - eğreti otu
Ladas jilet
Derby çubuk
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - fatihbyfah - 24/04/2019
Tabac ürünleri için indirimler fırsatlarda haber veren komsuma tekrar teşekkür ederim
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - manuple - 24/04/2019
Bugün yeni bir ustura daha aldım.
Gold Dollar 208-Made In Chine
@izbe 'den Taskind 'e,
@Taskind üstadın elinden sihirli dokunuşlar gördükten 3 yıl sonra da bana ulaşmış oldu.
İlk izlenimim iyi, tıraş olduktan sonra da tıraşa etkisini görmüş olacağım.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 24/04/2019
Tüm komşulara yeni ürünleri hayırlı olsun, iyi günlerde güle güle kullanın.
@fatihbyfah Fatih komşum, fırsatı nerede yakaladın? Bol köpüklü tahrişsiz keyifli tıraşlar diliyorum.
@manuple İbrahim abi ustura koleksiyonun büyüyor Maşallah Hayırlı olsun tekrardan iyi günlerde kullan.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - fatihbyfah - 24/04/2019
@batmanforever sağolasın Volkan abi. N11 de 2 satıcıda tabac tüm ürünlerinde baya uygun fiyatlar var. Resimdeki 100 gr refil kargo dahil 39.90 a aldım
İndirimler fırsatlar konusunda adını hatırlayamadığım komşum paylaşmıştı fırsatı
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - MetsGo - 24/04/2019
@fatihbyfah komşum link verebilir misiniz ? Tabac stoklamak bende hobi içinde hobi
Tüm komşulara yeni ürünleri hayırlı olsun
|