Cvp: Günün Tıraşı - Tahir - 15/01/2017
@korgunv komşum keyifli haftasonları & sıhhatler olsun..
Cvp: Günün Tıraşı - korgunv - 15/01/2017
(15/01/2017, Saat: 11:14)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @korgunv komşum keyifli haftasonları & sıhhatler olsun..
Teşekkür ederim @Tahir komşum. Duş sonrası ilk sabunlamayı yıkayıp tekrar sabunladım. Bir perde ve bir geçiş yaptım. Arkasından soothing kremi bastırmadan, ovalamadan pıt pıt pıt parmak uçlarıyla vurarak uyguladım. Sonuçtan çok memnun kaldığım için ekipmanı paylaştım. İşin aslı ekipmanları kullanma şeklinde ve uygulama tekniğinde yatıyor. Bunu bir kere daha anladım.
Cvp: Günün Tıraşı - korgunv - 15/01/2017
(15/01/2017, Saat: 11:14)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @korgunv komşum keyifli haftasonları & sıhhatler olsun..
Teşekkür ederim @Tahir komşum. Duş sonrası ilk sabunlamayı yıkayıp tekrar sabunladım. Bir perde ve bir geçiş yaptım. Arkasından soothing kremi bastırmadan, ovalamadan pıt pıt pıt parmak uçlarıyla vurarak uyguladım. Sonuçtan çok memnun kaldığım için ekipmanı paylaştım. İşin aslı ekipmanları kullanma şeklinde ve uygulama tekniğinde yatıyor. Bunu bir kere daha anladım.
(15/01/2017, Saat: 11:27)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim @Tahir komşum. Duş sonrası ilk sabunlamayı yıkayıp tekrar sabunladım. Bir perde ve bir geçiş yaptım. Arkasından soothing kremi bastırmadan, ovalamadan pıt pıt pıt parmak uçlarıyla vurarak uyguladım. Sonuçtan çok memnun kaldığım için ekipmanı paylaştım. İşin aslı ekipmanları kullanma şeklinde ve uygulama tekniğinde yatıyor. Bunu bir kere daha anladım.
Ohh mis pazar keyfi tıraşı olmuş ayrıca açıklama için çok teşekkürler. Bana iyi bir hatırlatmanız oldu.
Soorhing cream, AS balm sürerken yanlış alışkanlığım yedirme"bastırma". Ona dikkat ederim artık sayenizde komşum
Günün Tıraşı - GartBnx - 15/01/2017
Gart...
@GartBnx sıhhatler olsun Burak komşum iyi pazarlar keyifli tıraşlar..
Cvp: Günün Tıraşı - GartBnx - 15/01/2017
(15/01/2017, Saat: 15:15)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @GartBnx sıhhatler olsun Burak komşum iyi pazarlar keyifli tıraşlar..
Teşekkür ederim, iyi hafta sonları...
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 17/01/2017
Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 17/01/2017
Sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 17/01/2017
@GartBnx
Baba bu makine ne cıkaramadım.
|