RE: Cvp: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - FearOfATG - 01/05/2019
(01/05/2019, Saat: 20:01)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Devil67 Komşumuz acaba hangi sabunla test’e başlayacak
Nivea Men Mavi sabunu hiç duymamıştım. Yeni bir sabun mu? Hangisi o söylediğin abi?
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 01/05/2019
(01/05/2019, Saat: 20:04)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hangisi o söylediğin abi?
Yanlış okumadıysam yukardan 4. sıranın 2. kutuda olan sabun.
RE: En Son Ne Aldınız ? - FearOfATG - 01/05/2019
(01/05/2019, Saat: 20:09)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yanlış okumadıysam yukardan 4. sıranın 2. kutuda olan sabun. İbrahim hocam aydınlattı bizi sağolsun Volkan abi. Ürün budur
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mrcktl - 01/05/2019
Benim gibi 90 ları sevenler tabac ı da sever diye düşünüyorum Harley i de bi süredir arıyordum, kokusuyla -malesef her güzel şey gibi üretimden kaldırılan- gucci envy yi hatırlatıyor.
tabac ın stick olması çok pratik geldi böyle daha sevimli
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Soner - 01/05/2019
Volkan ağbi Nivea krem o, bendeki mild versiyonuda o renk hafif pembeye yakın bir renk paketi mavi olduğu için öyle yazmış heralde
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - FearOfATG - 01/05/2019
(01/05/2019, Saat: 21:02)mrcktl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim gibi 90 ları sevenler tabac ı da sever diye düşünüyorum Harley i de bi süredir arıyordum, kokusuyla -malesef her güzel şey gibi üretimden kaldırılan- gucci envy yi hatırlatıyor.
tabac ın stick olması çok pratik geldi böyle daha sevimli
[img]http://i67.tinypic.com/2uonbdk.jpg[img]
Ben de bunun kremini merak edip sipariş verdim ama koku farklı mı acaba sabun ve krem arasında. Aynıdır mantığı ile krem ya da kremsi sabun sevdiğimden olmuşken krem olsun dedim..
En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 01/05/2019
(01/05/2019, Saat: 21:10)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Volkan ağbi Nivea krem o, bendeki mild versiyonuda o renk hafif pembeye yakın bir renk paketi mavi olduğu için öyle yazmış heralde
Nivea kremi severek kullanıyorum, mild olanını henüz kullanmadım. Bu durumda mild olanı ilk fırsatta denemek farz oldu
Cvp: RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Devil67 - 02/05/2019
(01/05/2019, Saat: 20:01)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Devil67 Komşumuz acaba hangi sabunla test’e başlayacak
Nivea Men Mavi sabunu hiç duymamıştım. Yeni bir sabun mu?
Denemem bile 1 seneye yakın sürecek sanırım. Bu fırsatı bize veren değerli komşularıma yine teşekkür ederim. İlk deneyeceğim haslinger deniz yosunu olacak. Çeşit çok olduğu için not tutmayı düşünüyorum zira aklımda tutamam bu kadar çeşidi.
RE: Cvp: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - FearOfATG - 02/05/2019
(02/05/2019, Saat: 10:02)Devil67 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Denemem bile 1 seneye yakın sürecek sanırım. Bu fırsatı bize veren değerli komşularıma yine teşekkür ederim. İlk deneyeceğim haslinger deniz yosunu olacak. Çeşit çok olduğu için not tutmayı düşünüyorum zira aklımda tutamam bu kadar çeşidi. Her kullanım sonrası forumdaki o sabunun konusuna yorum da yapabilirsiniz..
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ahbap - 02/05/2019
Komşular bu Nivea Mild dediğiniz yeni bir ürün mü?
|