Günün Tıraşı - laktik - 13/07/2013
Buraya yüklediğim ilk resim .Kolonya pereja, jilet feather (3).Banat uzun süre kullanınca çok yumuşak güzel bir fırça haline geldi .Opus koruması çok güzel. Bazen 2. perde için sürdüğümde hafif yanma yapabiliyor.
Güzel bir tıraştı ilk perdede yeterli sonuç almama rağmen 2. perdeye devam ettim. Hafif yanma oldu ama onuda proraso halletti.
Günün Tıraşı - theunnamed - 14/07/2013
Omega Porsuk Fırça
Tabac
Derby Jilet
Coolcut ustura
T&H ultimate comfort
Bugun Coolcut kullanarak ilk defa bir ustura tıraşı denedim, ama oldukça zor geldi bana, yada ürktüğüm için biraz zor göründü gözüme Jilet olarak Derby kullandım ama herhalde hiç iyi olmadı,yüzümde ilerlemedi alet, yüzüme saplanacak diye çekine çekine tıraş oldum, yüzümde sakal kalmadı onda sıkıntı yok ancak boyun kısmında 3-5 yerde kısmi kanama oldu, ki DE ile de olabiliyordu bu kanamalar.
Sol eli kullanmak ise ayrı bir maharet gerektiriyor, sağ yanağımı tıraş etmek sola göre 10 kat kolay oldu. Çenemin sol tarafında bir kısım ise tam ölü nokta, ne sol elimle yanaşabildim ne sağ elimle. Yukarı aşağı sağa sola derken bir şekilde kesebildim orayı da ama alışma süreci nasıl olacak bilemiyorum. Bir sonraki tıraşı ise çelik ustura ile deneyeceğim, jiletli usturayı tutmadım açıkçası, jiletli kullanacaksam DE makineleri tercih ederim.
Günün Tıraşı - tamer26 - 14/07/2013
Üstadlar malum, öğrenciyim ve yaşadığım il dışında staj yapıyorum. Bayram sonunda yapacağım bisiklet turuna maddi kaynak gerekince işe başlamaya karar verdim. Yarın devamlı gittiğim bir cafede işe başlıyorum, hal böyle olunca da şöyle güzel bir sinekkaydı olayım dedim Bugün 1 liraya aldığım Yuma ile 3 perde tıraş oldum gayet güzel bir tıraştı. Çok ucuz meblağlara gayet kaliteli tıraş olunabiliyormuş
Yuma Tıraş Aleti
Beyaz Rapira Jilet
Arko Sabun
Jaguar 236 Fırça
Bebak Acı Badem Sütü
Klasik gariban tıraşı oldu ama gayet güzeldi
Günün Tıraşı - onurstyle - 14/07/2013
(14/07/2013, Saat: 00:48)tamer26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Klasik gariban tıraşı oldu ama gayet güzeldi
esim "haticeye bakma neticeye bak" der buna benzer durumlarda
Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 14/07/2013
At fırça
Cella
Badem yağı
37C Slant
Gillette SS
Pazar pazar canımız badem mi çekti ne Bademden çok sevdiğimiz üstadımız. Hanıma söyledim ayakkabıları, 110 liralık Adidas neyine yetmiyo dedi. Sustum.. Az daha facia çıkıyodu evde
Günün Tıraşı - ihtilaf - 14/07/2013
En son tıraşım da bende kullanmıştım sayılır mı?
(14/07/2013, Saat: 21:26)Lijun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (14/07/2013, Saat: 21:10)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pazar pazar canımız badem mi çekti ne Bademden çok sevdiğimiz üstadımız. Hanıma söyledim ayakkabıları, 110 liralık Adidas neyine yetmiyo dedi. Sustum.. Az daha facia çıkıyodu evde
Mornetto Üstadım; Korner direğinden döndüğüm (hekimler u dönüşü de diyor) için bu avantajla 2 çift Salomon'a hanım bişey demedi.Bi de amaç var yaa.
Kronik arter hastası olduğum için yürüyüş hayatımın bi parçası olacak inşallah.O kontenjandan da faydalandık bi nev-i.
Hem sonra Mornetto Üstadım;Geldik gidiyoruz yaşın 40 benimki 45 olmuş.Bugün değil de ne zaman giyeceğiz.Gençliğimizde Salomon vardı, cepte de onu alacak para da vardı biz mi almadık??
Ben daha farklı düşünüyor ve diyorum ki sana Üstadım 350 lık Salomon XA PRO 3D ULTRA 2 GTXneyine yetmiyor??
Hem adı üzerinde o DAS'lar ADİ das.(Bir aylık sigara paramdı iki çift Salomon)
Selamlar...
Her şeyin en iyisine layık sevgili üstadımız, canımız ağabeyimiz. Yüreği pırıl pırıl, şu forumu hoş dilekleri, niyetleri ile ayakta tutan ağabeyimiz elbet önce kendi dimdik ayakta olacak, ailesini, işini ayakta tutacak. E tabi bunun için de kaliteli ayakkabılara ihtiyaç var değil mi
Üstadım tıraşlarınız nasıl gidiyor? Ben okuyorum valla ne yazsanız, izliyorum yayınlarınızı. Bir de sahilde fotoğraflarınızı bekleriz. Elinizde fırça olsun ki formata aykırı düşmesin Sonsuz saygılar..
(14/07/2013, Saat: 21:23)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En son tıraşım da bende kullanmıştım sayılır mı?
İsterse sayılmasın
Günün Tıraşı - Delidumrul - 14/07/2013
(14/07/2013, Saat: 21:26)Lijun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir aylık sigara paramdı iki çift Salomon
Lijun hocam tebrik ederim
|