Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 24/01/2017
(24/01/2017, Saat: 14:28)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tüm arkadaşlara selamlar
ilk günün tıraşı fotoğrafım
2016 kasım ayında geleneksel tıraşa dönüşümden sonra dinleyerek ve deneyerek sürekli yeni birşeyler öğrenmeye çalıştım.tecrübemi test etmek amacıyla dün 1,5 tl ye aldığım yuma marka makina rapira jilet ve modifiye ettiğim arko sabun (arko sabun başlığı altında ayrıntılı birşekilde anlatmaya çalıştım) ile bu sabah güzel bir tıraş keyfi yaşadım.acele etmeden kesiksiz tahrişsiz 2,5 perdelik tıraş keyfim yerinde .El becerisi gelişmiş, en basit malzeme ile bile iyi bir tıraş sanırım işin özüde bu..
gerisi dostluk arkadaşlık muhabbet....
sağlıcakla kalın...
Sıhhatler olsun. Revize Arko güzel görünüyor. Umarım emeğinize değmiştir.
Cvp: Günün Tıraşı - marek - 24/01/2017
(24/01/2017, Saat: 14:37)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun. Revize Arko güzel görünüyor. Umarım emeğinize değmiştir.
üstad ben zaten arkoyu çok severek kullanıyorum benim için eksi yönü nemlendirme ile ilgili idi onuda modifiye ile hallettik sanırım
sağolun..
Günün Tıraşı - Nani Kuş - 24/01/2017
Cümleten sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - Gkn17 - 24/01/2017
(24/01/2017, Saat: 17:49)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Cümleten sıhhatler olsun
Depot nasıl komşum memnunmusun ?
Günün Tıraşı - Nani Kuş - 24/01/2017
@Gkn17 komşum
Balsam ve after shavesinden oldukça memnunum . Kokuları fresh hafif koku . içerik de paraben ve sls gibi kimyasallar Yok . Nemlendirme gün boyu devam ediyor balsamı ayrıca parlatma yapmıyor ve yapış yapış değil .
Ürünleri http://www.razorus.com üzerinden aldım çok ilğili firma gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz .
(24/01/2017, Saat: 19:34)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Gkn17 komşum
Balsam ve after shavesinden oldukça memnunum . Kokuları fresh hafif koku . içerik de paraben ve sls gibi kimyasallar Yok . Nemlendirme gün boyu devam ediyor balsamı ayrıca parlatma yapmıyor ve yapış yapış değil .
Ürünleri http://www.razorus.com üzerinden aldım çok ilğili firma gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz .
Uzun zamandir ürünleri razorus tan inceliyordum fakat kullanici yorumu doğru düzgün yoktu.Simdi sen böyle deyince içim rahat bi sekilde alabilirim çok sağol komşum
[img][/img]
Hayırlı tıraşlar
Cvp: Günün Tıraşı - Tahir - 25/01/2017
@Gkn17 komşum sıhhatler olsun, ekipmanlarınızda çok güzel
Cvp: Günün Tıraşı - Gkn17 - 25/01/2017
(25/01/2017, Saat: 10:50)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Gkn17 komşum sıhhatler olsun, ekipmanlarınızda çok güzel
Sağol komşum Allah daha iyilerini nasip etsin herkese
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 25/01/2017
Sihhatler olsun herkese
|