Cvp: Günün Tıraşı - Serjames - 26/01/2017
(26/01/2017, Saat: 09:04)DeaKeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Komşum sıhhatler olsun , black beauty ile arko fotoğrafa çok nostajik bir hava vermiş .
Saygılar ,
@Nani Kuş , hocam Tahir abinin hakkı var . Son zamanlarda çıtayı baya yükselttiniz , hem ekipman hemde arka plan ile . Biraz daha efekt verseniz bakmaya doyum olmaz .
Saygılar ,,,
Cvp: Günün Tıraşı - DeaKeN - 26/01/2017
(26/01/2017, Saat: 18:05)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum sıhhatler olsun , black beauty ile arko fotoğrafa çok nostajik bir hava vermiş .
Saygılar ,
sağol komşum teşekkür ederim. 2'si de klasik tıraş da ki vazgeçilmezlerimden.
Cvp: Günün Tıraşı - DeaKeN - 26/01/2017
(26/01/2017, Saat: 15:38)FurkanY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer , @Nani Kuş , @Deaken , @msakalli sıhhatler olsun komşularım. Hepinizin tarzları farklı ama insanın tıraş iştahını açan fotoğraflarınız var
sağol komşu çok teşekkürler
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 26/01/2017
@FurkanY komşu eywallah...tez zamanda sizdende bekliyorus bu tarzda ''Şaheserler'' ..bunun için sadece içinizdeki geleneksel tıraş aşkını ve aldığınız keyfi düşünerek icra etmek yeterli olacaktır..hani bir reklamda diyor ya ''ne yaparsan aşk ile yap''..o hesap
Çok temiz ve güzel bir tıraştı .
Sabun : Haslinger Honig
Günün Tıraşı - Nani Kuş - 26/01/2017
@serjames komşum sıhhatler olsun . Futur ile hangi jileti kullanıyorsunuz .
(26/01/2017, Saat: 22:03)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @serjames komşum sıhhatler olsun . Futur ile hangi jileti kullanıyorsunuz .
@Nani Kuş saolun hocam . Futur ile genelde polsilver kullanırım . Bazen de permasharp .
Geçen hafta futur 5 numarada , rapira ile 4 perde tıraş oldum . Suratım anca iyileşti .
Ama genelde polsilver ile 3 numara da oluyorum , çok temiz ve kısa sürüyor .
Hocam sen futur ile hangi jileti tercih ediyorsun ? Ben futuru bahsettiğim 3 jiletin dışında farklı bir jiletle daha denemedim . Sen biraz daha uzun zamandır futur kullanıyorsun . Özellikle tavsiye edeceğin bir tane varmı ?
Günün Tıraşı - DeaKeN - 26/01/2017
(26/01/2017, Saat: 21:49)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok temiz ve güzel bir tıraştı .
Sabun : Haslinger Honig
Sıhhatler olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı - Nani Kuş - 26/01/2017
(26/01/2017, Saat: 22:16)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Nani Kuş saolun hocam . Futur ile genelde polsilver kullanırım . Bazen de permasharp .
Geçen hafta futur 5 numarada , rapira ile 4 perde tıraş oldum . Suratım anca iyileşti .
Ama genelde polsilver ile 3 numara da oluyorum , çok temiz ve kısa sürüyor .
Hocam sen futur ile hangi jileti tercih ediyorsun ? Ben futuru bahsettiğim 3 jiletin dışında farklı bir jiletle daha denemedim . Sen biraz daha uzun zamandır futur kullanıyorsun . Özellikle tavsiye edeceğin bir tane varmı ?
Komşum öncelikle sakal yapımdan bahsedeyim
Yanağım sol tarafında mercimek tanesi kadar dönel var
Normal ile sert arası sakallarım
Boyun bölgem full yatık
Zorlu hatlar yani
Cilt yapım normal .
Kullandığınız jiletlerin hepsini denedim hatta daha da fazlasını nos jiletler de dahil
Ortamla 1 hafta aynı jilet ile tıraş olurum
Fakat jiletleri 1 kez kullanırım
Haftanın 7 günü tıraş oluyorum pazar günleri aile için
Benim tüm bu jiletler içinde gerek futurla gerekse vision ile kendime en uygun jilet crytsal jilet oldu.
Denemediyseniz mutlaka tavsiye ederim .
|