Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 14/02/2017
ustune diyecek tek lafım yok. Cok haklısın abi.
Günün Tıraşı - Nani Kuş - 14/02/2017
@neoromancer üstat sıhhatler olsun foto çekimizde bir imzanız var onu sakın bozmayın mevsimlerin geçişi ekipmanlar hepsi birbiri işe uyumlu sanki bir tabloya bakıyormuş gibi oluyorum herseferinde. @dikdik_s üstat sizin fotoları göremiyoruz yoksa tıraşı bıraktınız mı
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 14/02/2017
Devrim abi yaaa
Cvp: Günün Tıraşı - AKadir - 14/02/2017
Gülmeyeyim dedim olmadı.
Günün Tıraşı - ahraz - 14/02/2017
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 14/02/2017
Nani Kuş@ Saolasın hepimize sıhhatler olsun ...
(14/02/2017, Saat: 22:52)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nani Kuş@ Saolasın hepimize sıhhatler olsun ...da değerlendirmenizde müstehzi bir tavırmı yoksa ince bir dokundurmamı anlayamadığım bir şey var...serdar kardeşim profesyonel anlamda bir öneri getirmiş bende olaya genel yaklaşımımı sunmuşum... budur yani,kullanılan dil fazla spesifik mi oldu yoksa??yanısıra komşum benden 3 kez ürün yorumu istediniz herbirine detaylı cevap vermeme rağmen bir karşılık(en azından bir OK) bile alamadım...dikkatinizden kaçmış da olabilir ama bu forumda dikkati ve özeni önemseyen biri olarak değerlendiriyorum sizi....ne dersiniz??
Aman üstat ben gözden kaçırmış olabilirim af buyurun yazmış olduğunuz cevaplara tekrar cevap yazmamak benim hatam . Çok teşekkür ederim cevaplarınız için .
Ben Serdar kardeşime hep inceleme değerlendirme yapıyorsun hergün de tıraş oluyorsun ama bir foton bile Yok diye takıldım sadece .
Cvp: Günün Tıraşı - Tahir - 15/02/2017
@Nani Kuş Devrim komşum bende her gün tıraş oluyorum ama bu kadar güzel kompozisyonları görünce bir foto koyamıyorum doğrusu;(
Şimdi Geltir öncesi/Geltir sonrası bir kare çalışması yapıyorum Yayınlamadan @dikdik_s Serdar kardeşimizin bir edittini alırız.
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 15/02/2017
Herkese sıhhatler olsun
|