Günün Tıraşı - ahraz - 18/02/2017
@Tahir Hocam diyorum,siz beni anlarsınız,teşekkür ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - Tahir - 18/02/2017
(18/02/2017, Saat: 23:05)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Tahir Hocam diyorum,siz beni anlarsınız,teşekkür ederim.
Tabiki sevgili ahraz komşum, iyi haftasonları
Cvp: Günün Tıraşı - Tahir - 19/02/2017
(18/02/2017, Saat: 23:03)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Tahir ağabey pitralon Classic tam size göre
En büyük etkisi traş sonrası nemlendirme ve ferahlatma etkisi gün boyu gitmiyor kokusu ayrıca kalıcı . Polar olanı tam yazlık
@Nani Kuş Devrim kardeşim çok çok saolasın, sizin öneri ve yorumlerınız herzaman kabulümdür..bu işi üstadlardan keyifle öğreniyoruz. @bayercy komşumun son derece nezaketi ve açıkkalpliliği, sizin yorumunuzdan sonra bana bir adet classic gönderiyor. @bayercy komşumun inceliği beni hem mahçup hemde çok mutlu etti.
nb:
Şu an eşim ne yaptığımı çok merak ediyor ona güzel forummuzda güzel insanlarla birlikte olmak ve sohbetin mutluluğu anlatmaya çalışıyorum
Günün Tıraşı - ahraz - 19/02/2017
Böyleydik hepimiz bir zamanlar Ben hala öyleyim sanırım
Cvp: Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 19/02/2017
@Tahir bey, Estağfurullah, bir AS lafı olmaz, keyifle kullanırsınız inş.
Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 19/02/2017
(18/02/2017, Saat: 22:16)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @msakalli komşum sonunda bir vanta aldırtıcaksınız bana sıhhatler olsun
Çok teşekkür ederim komşum. Bu sefer çene altına ufak bir kesik attım ama olsun, kullanmaktan keyif alıyorum
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 19/02/2017
@msakalli
O ufak kesikte işin havası olur komsum, soranlara "birsey degil ustura kesigi deyince", iyi olur hoş olur
Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 19/02/2017
(19/02/2017, Saat: 01:57)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @msakalli
O ufak kesikte işin havası olur komsum, soranlara "birsey degil ustura kesigi deyince", iyi olur hoş olur
Aynen öyle komşum Ne zamandır kesik atmıyordum, değişiklik yapayım dedim
Cvp: Günün Tıraşı - Serjames - 19/02/2017
Iyi pazarlar ,
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 19/02/2017
sunday night by koolandgang, on Flickr
|