Günün Tıraşı - Nani Kuş - 20/02/2017
Cümleten sıhhatler olsun
@ahraz Caner kardeşim tüyoları ile bakır tas eskisinden daha canlı bir görüntüye sahip . Bu yüzden foto @ahraz komşuma şu soğuk karlı ve çetin günlerinde sıcak ve mutlu yarınlara .............
Günün Tıraşı - ahraz - 20/02/2017
@Nani Kuş duygulandırdın be abi,ne diyeyim,çok yaşa emi...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı - GartBnx - 20/02/2017
Gart...
Cvp: Günün Tıraşı - Niko - 20/02/2017
(19/02/2017, Saat: 01:49)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok teşekkür ederim komşum. Bu sefer çene altına ufak bir kesik attım ama olsun, kullanmaktan keyif alıyorum
Geçmiş olsun @msakalli hocam. İyileşme sürecinde müdahalelerinizi ve sürecini paylaşır mısınız rica etsem? Kaynak olur. Bu arada herkese sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - Tahir - 20/02/2017
@Nani Kuş komşum sıhhatler olsun çok güzel bir foto ve çok başarılı bir tas temizliği olmuş.
@GartBnx komşum ekipmanlar muhteşem. @Nani Kuş komşumuzla bir "Rose of Bulgaria" kardeşliği sezinledim sanki
Günün Tıraşı - DeaKeN - 20/02/2017
Shavette: Feather Artist Club SS
Fırça: Semogue Geltir 2016
Tıraş Kremi: Arko
A.S.: Arko
Losyon: Arko
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı - crionics - 20/02/2017
(19/02/2017, Saat: 22:12)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sunday night by koolandgang, on Flickr
Sıhhatler olsun.
Haftaya güzel başladık bu fotoyla. Eline sağlık.
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 20/02/2017
Sıhhatler olsun komşular, herkese iyi bir hafta diliyorum.
Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 20/02/2017
(20/02/2017, Saat: 01:36)Lorenzo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun @msakalli hocam. İyileşme sürecinde müdahalelerinizi ve sürecini paylaşır mısınız rica etsem? Kaynak olur. Bu arada herkese sıhhatler olsun
Sağ olun komşum. Hocam öyle önemli bir kesik değil. Ufak bir kesik (yarım cm. kadar), derin de değil zaten. Bir an dikkatsizlik işte. Tıraş sonrası şap sürdüm, 1-2 gün Sudocrem ve Madecassol krem kullandım, şimdi sorun yok. Bu arada size de geçmiş olsun, başınıza gelen "brush burn" olayını okudum
Günün Tıraşı - yener - 20/02/2017
Sent from my iPhone using Tapatalk
|