Günün Tıraşı - candova - 19/07/2013
Rimei
Permasharp
Nivea Sensitive
Lijun 24mm Finest
Nivea Balsam
Günün Tıraşı - puchacz - 19/07/2013
Proraso mavi
Muhle black fibre sentetik
Ej De89 barley
Perma Sharp
Brut losyon
Günün Tıraşı - jazzmo - 19/07/2013
Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 20/07/2013
24 mm At fırça
Dr. Harris sabun,
Orak Slant,
İsana jilet
Orak makinesinin başlığına parker R61 sap taktım, makine iyice ağırlaştı, başlıktaki jileti eğdim slant yaptım dr harrisin muhteşem köpüğüyle sinekkaydıyı şaşırtıcı bir şekilde aldım. Futurun alamadığı yerlere sınırsızca girdi ince başlık, özelikle bıyık ne ters ne düz en ufak kalıntı yok. Orakı satan dedenin söylediğine göre tarak kısmı kırılıp öyle kullanılırmış orjinal hali daha güzel,daha sağlıklı. koruyucu barı takma da diyebilirdi.
Bu isana jilet beni şaşırtmaya devam ediyor. 3.tıraş 3 perde ve bir günlük sakal üzerinde ayrıntılara dalıp, mükemmel pürüzsüzlüğü, tahrişsiz almayı başardı. Konfor hala üst seviyede. Ne zaman körelecek diye beklemekteyim.
Günün Tıraşı - FloydianDM - 20/07/2013
Kiehl's Facial Fuel Energizing Face Wash
Proraso Yeşil Tıraş Öncesi Krem
Mühle R89
Bolzano (2)
Omega 80005
Cella
Aqua Velva Ice Blue Tıraş Losyonu
Kiehl's Razor Bump Relief
Günün Tıraşı - hedehodo - 20/07/2013
Fs 26 finest
Tobs avocado
Ali bıyıklı
Perma sharp yarim
Simpson AS
Gündüz berbere gidince ali biyikli ile tiras olasim geldi. 1 pass + touch-up. Kizim oldukca begendi. Kopukluyken korkuyor tiras bitince opuyor cimcime.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
Günün Tıraşı - gamez34 - 21/07/2013
İlk kez usturayla traş oldum 0 kesik biraz değişik geldi biraz sabun olarak arko jilet olarakta bir kaç kez kullanılmış perma
Günün Tıraşı - sertaç - 21/07/2013
T&H soap
The Bluebeards Revenge Pure Badger
Permasharp
Sanguine Coolcut 4
Ali Bıyıklı Sap
Paşabahçe iğde
Proraso Lacivert Balsam
İlk defa bu usturamı kullanıyorum. Ele oturuşu ve ağırlığı bana çok iyi geldi. Ancak henüz 3. ustura tıraşımdan kaynaklı olduğunu düşündüğüm sol çene tahrişini engelleyemedim. O sorunuda ortadan kaldırıp birde hız kazanabilirsem günlük tıraşlarımda ustura kullanmaya başlayıp feather ve kai ye yelken açmayı düşünüyorum Proraso'yu ikinci kullanışım ve açıkçası ne işe yaradığını çözebilmiş değilim balsam gibi bile değil biraz daha kullanayım biraz daha sağlıklı bir yorum yapabilirim.
Günün Tıraşı - tugruldogan - 21/07/2013
Sertac hocam,kai daha elime ilasmadi yani kullanmadim daha ama feather icin diyebilirim ki coolcutdan sonra yeniden ogrenmen gerekebilir ustura trasini. bi kere coolcut veya baska bir usturada kullandigimiz yaprak jiletle featherin jileti (feather professional) arasinda daglar kadar fark var.ben bugun 4. Trasimi oldum ve inan korkudan atg icin progressimi kullandim.
Günün Tıraşı - theunnamed - 21/07/2013
Çelik ii çelik
|