Günün Tıraşı - Chinaski - 06/03/2017
St. James kremi daha önce denemediğime çok pişman oldum. Sabah mükemmel bir tıraş keyfi yaşattı.
Günün Tıraşı - DeaKeN - 06/03/2017
(06/03/2017, Saat: 11:24)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: St. James kremi daha önce denemediğime çok pişman oldum. Sabah mükemmel bir tıraş keyfi yaşattı.
Sıhhatler olsun. Haftaya güzel bir başlangıç olmuş sizin için.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RE: Günün Tıraşı - Chinaski - 06/03/2017
(06/03/2017, Saat: 11:26)DeaKeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun. Haftaya güzel bir başlangıç olmuş sizin için.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Teşekkürler komşum, hepimize olsun.
Günün Tıraşı - crionics - 06/03/2017
Cvp: Günün Tıraşı - Tahir - 06/03/2017
Geltir öncesi & Geltir sonrası.. Değişmeyen geleneksek tıraşımız, birde vazgeçemediğim çok amaçlı tıraş tasım. Suyun yanında anılarımıda sıcak tuttuğu için
Cvp: Günün Tıraşı - Tahir - 06/03/2017
@crionics komşum sıhhatler olsun.. bende SV nin Tundra Artica AS ni çok beğendim
Günün Tıraşı - crionics - 06/03/2017
Üstadım teşekkür ederim. Size de sıhhatler olsun. Benim tek eleştirim benim cildime biraz yağlı geliyor, yüzümde kalıntı bırakıyor gibi. Ama kokusunu çok seviyorum, tundra sabunu da efsane bence.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - DeaKeN - 06/03/2017
(06/03/2017, Saat: 13:20)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geltir öncesi & Geltir sonrası.. Değişmeyen geleneksek tıraşımız, birde vazgeçemediğim çok amaçlı tıraş tasım. Suyun yanında anılarımıda sıcak tuttuğu için
Sıhhatler olsun tahir bey
Cvp: Günün Tıraşı - chevalier - 06/03/2017
@msakalli komsum oncelikle sihhatler olsun. Ben de yakinda SS i denemeye baslayacagim. Merak ettigim, birkac tirastan sonra DE den feather SS tarzi bir alete gecinceki dusunceleriniz, deneyiminiz. Ve ilerisi icin usturaya bakis aciniz, feather SS oncesi ve sonrasi. Feather SS konusunda gormek cok guzel olur yorumunuzu.
Günün Tıraşı - GartBnx - 06/03/2017
Gart...
|