Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 22/07/2013
(22/07/2013, Saat: 23:35)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gillette Slim @4
BIC Chrome
Lijun 24mm
Proraso okaliptüs
Şap
T&H ultimate comfort
Galiba DE aletlerimi satacağım bir kaç gündür ustura ile tıraş oluyordum DE daha konforsuz geldi sanki bir anda, bic yine sorun çıkarmadı boyun bölgesi hariç. Boynuma biraz sert daldım galiba 1-2 yeri kanattım. Yek perdede bıraktım.
Bic nasıldı üstad yani kaçıncı kullanımda konfor nasıl keskinlikte azalma nasıl
Günün Tıraşı - theunnamed - 22/07/2013
Bic güzeldi üstadım konforlu, kaydı gitti, çekme, tahriş vs yapmadı, jiletin ilk traşı idi.
(22/07/2013, Saat: 23:47)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bic güzeldi üstadım kaydı gitti, çekme, tahtiş vs yapmadı
vay be bice bak sen. bunca zaman burnumun dibindeymiş haberim yok 10 TL yarın hemen alıyorum inş. tşk yorumlar için üstad
Günün Tıraşı - theunnamed - 22/07/2013
Rica ederim üstadım, alınız. Begenmezseniz kalan kısmını ben alırım sizden
(22/07/2013, Saat: 23:50)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rica ederim üstadım, alınız. Begenmezseniz kalan kısmını ben alırım sizden
sorun olmaz inş yine haberleşiriz. ben deneyim yarın orjinal çıkarsa alırız isteyen arkadaşlara da
Günün Tıraşı - FloydianDM - 23/07/2013
Proraso Yeşil Tıraş Öncesi Krem
Merkur Progress
Bolzano
Omega 80005
Tabac Stick
Speick Tıraş Sonrası Losyon
Kiehl's Razor Bump Relief
Progress'i ve Speick'ın After Shave Lotion'ını ilk defa denedim. Progress çok dengeli, konforlu bir alet gerçekten. İyi ki almışım. Speick ise kullandıklarım içerisinde açık ara ile en iyi tıraş sonrası ürünü. Çok başarılı. Cildi tıraş sonrası mühürlüyor, bunu yaparken de besliyor. Çok farklı ve enteresan.
Günün Tıraşı - sertaç - 23/07/2013
Muhle R89
Astra Yeşil
Shavemac x2l 437
Proraso yeşil krem
Paşabahçe iğde
Proraso balsam lacivert
Muhlenin işçiliği elde duruşu ve 89 ların tıraşı tam benim için. Shavemac daha öncede yazmıştım tam bir krem canavarı. fındık kadar kremden muhteşem bir köpük elde ettim ve yüzdeki hissi inanılmaz.
Günün Tıraşı - candova - 23/07/2013
Rimei
Shark
Maca Root
Lijun 24mm
Nivea Balsam
Rimei yi yumuşak jiletle denedim ve hoşuma gitmedi.Permasharp ile iyi gibi sanki.
Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 23/07/2013
(23/07/2013, Saat: 10:28)candova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rimei
Shark
Maca Root
Lijun 24mm
Nivea Balsam
Rimei yi yumuşak jiletle denedim ve hoşuma gitmedi.Permasharp ile iyi gibi sanki.
Keskin jilet-mild makine, mild jilet-agresif makine. Hmm akıllıca böyle kullanayım bakayım bir süre..
Günün Tıraşı - candova - 23/07/2013
(23/07/2013, Saat: 10:33)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (23/07/2013, Saat: 10:28)candova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rimei
Shark
Maca Root
Lijun 24mm
Nivea Balsam
Keskin jilet-mild makine, mild jilet-agresif makine. Hmm akıllıca böyle kullanayım bakayım bir süre..
üstat sıkıntı sanıyorum rimei nin hafifliğindeydi
|