Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Ali Desidero - 16/07/2019
Proraso Tıraş Sabunu Sandal Ağacı
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Sh@dow - 16/07/2019
(16/07/2019, Saat: 13:52)Ali Desidero Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Proraso Tıraş Sabunu Sandal Ağacı
Sizde benim gibi yazın ortasında sandal ağacı alanlardansınız. İyi günlerde kullanın komşum.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Ali Desidero - 16/07/2019
Teşekkürler komşum durmak yok denemeye devam değilmi komşum. Sizde iyi günlerde kullanın
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ibrahim85 - 16/07/2019
Fransa’ya giden bir tanıdığımın hediye ettiği sabunlar tenekede olan limoni bir kokuya sahip
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - kral arthur - 16/07/2019
Yeni ürünlerinizi güle güle kullanın arkadaşlar...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ekindgn - 17/07/2019
@ahbap komşumun süpriz hediyeleri. Gibbs'i yana yakıla ararken, Gilette'yi merakla okurken, Rapira'yı merak ederken ve Derby'yi tekrardan deneme fikri aklımdayken, Arko'nun denemediğim tek kremini almayı düşünürken... kendisine çok teşekkür ederim bu habersiz mutluluk için.
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ahbap - 17/07/2019
Alıntı:@ahbap komşumun süpriz hediyeleri. Gibbs'i yana yakıla ararken, Gilette'yi merakla okurken, Rapira'yı merak ederken ve Derby'yi tekrardan deneme fikri aklımdayken, Arko'nun denemediğim tek kremini almayı düşünürken... kendisine çok teşekkür ederim bu habersiz mutluluk için.
Rica ederim, güle güle kullanın komşum
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - FearOfATG - 18/07/2019
(17/07/2019, Saat: 18:43)ekindgn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ahbap komşumun süpriz hediyeleri. Gibbs'i yana yakıla ararken, Gilette'yi merakla okurken, Rapira'yı merak ederken ve Derby'yi tekrardan deneme fikri aklımdayken, Arko'nun denemediğim tek kremini almayı düşünürken... kendisine çok teşekkür ederim bu habersiz mutluluk için. Ekin hocam yeni ürünlerinizi güzel günlerde kullanın inşallah. Bu Gibbs kremin güncel üretimi var mı ki @ahbap komşum?
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ahbap - 18/07/2019
(18/07/2019, Saat: 01:10)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ekin hocam yeni ürünlerinizi güzel günlerde kullanın inşallah. Bu Gibbs kremin güncel üretimi var mı ki @ahbap komşum?
Yok diye biliyorum komşum.
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - FearOfATG - 18/07/2019
(18/07/2019, Saat: 10:25)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yok diye biliyorum komşum. Jobbs muydu neydi markası ben de ondan buldum bir kere ama bu üründen hiç denk gelmedi diye hatırlıyorum. Yeni ürün, değişik ürün seviyoruz forumcak
|