![]() |
Deodorant / Stick Deodorant / Roll on - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Dışı Kozmetik (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=51) +--- Konu Başlığı: Deodorant / Stick Deodorant / Roll on (/showthread.php?tid=4445) |
Cvp: Deodorant / Stick Deodorant / Roll on - hlkkzn - 18/06/2020 (30/04/2020, Saat: 19:55)hlkkzn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu konu başlığında görüp denediğim ve çok memnun kaldığım bir ürün bunlardan bu sefer pek memnun kalmadım ilk aldığım gibi değillerdi loreal men deniyelim ![]() Cvp: Deodorant / Stick Deodorant / Roll on - Mustafa40 - 18/06/2020 En son Old Spice'nin iki çeşitini kullandım. Captain ve üzerinde futbol topu resmi olan modeli . Özellikle futbol toplu olanı çok güzel. İki gün parfüm gibi kokuyor Cvp: Deodorant / Stick Deodorant / Roll on - Perseus - 01/07/2020 gittim bende arm&hammer aldım. Gerçekten sıcak yaz günleri için çok güzel. Bütün gün koruma sağlıyor. Bisikletle işe gitsem bile koruması beni şaşırttı. Cvp: Deodorant / Stick Deodorant / Roll on - dikdik_s - 01/07/2020 Old spice stickleri begendim guzel cıktı. Deodorant / Stick Deodorant / Roll on - muntazaman - 01/07/2020 Ben old Spice stickleri Tabac sticklere göre başarısız buldum. Tabac original kışlık Tabac craftsman yazlık olarak kullanıyorum. Original yazın biraz ağır olabilir ama craftsman 4 mevsim kullanılabilir. SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: Deodorant / Stick Deodorant / Roll on - UMUT_ - 11/07/2020 @dikdik_s komşum ürünler harika , bir iki parça bende almak istiyorum da boşa atış yapmayayım.Rica etsem en iyi verimi hangilerinden aldınız kısaca yorumlar mısınız.Saygılarımla. (22/04/2020, Saat: 12:50)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçenlerde Devlet-i Aliyye'mizin Koronalı bu zor zamanda binlerce urün ustune koydugu ek vergiler sonrasında benim bu saçma ve anlamsız deodorant alımlarım mantıklımı olmuş oldu şimdi bilemedim. Cvp: Deodorant / Stick Deodorant / Roll on - UMUT_ - 11/07/2020 @Soner komşum güzel günlerde kullanın.Isana lardan memnun kaldınız mı.Saygılarımla. (22/04/2020, Saat: 20:25)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serdar komşum kadar olmasada, benimde hatrı sayılır deo stick stoğum var. Bizi bunu yapmaya zorlayan ekonomik düzen utansın ne diyelim. Cvp: Deodorant / Stick Deodorant / Roll on - Soner - 11/07/2020 Umut komşum inanın onlara sıra gelmedi. Kullanma fırsatım olmadı daha. Fakat Rossmann ın ürünlerini başarılı buluyorum, isana stick inde yüzümü kara çıkartmayacağını düşünüyorum. Cvp: Deodorant / Stick Deodorant / Roll on - UMUT_ - 11/07/2020 Komşum after shave balmını sipariş geçecektim de , deodorant larıda iş görüyorsa ondan da eklerim diye düşünmüştüm.Onuda geçeyim , zayıf kalırsa kışın kullanırım. Cvp: Deodorant / Stick Deodorant / Roll on - Mustafa40 - 17/09/2020 En son Sebamedin balsam roll onunu kullandım. Koruyuculuğu ne yazık ki 12 saat bile değil. Kokusu çok hafif kısacası memnun kalmadim |