![]() |
EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Etkinlikler (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=39) +--- Konu Başlığı: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ (/showthread.php?tid=9901) |
Cvp: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - Efrasyab - 16/01/2019 Komşularım Ödeme için aşağıdaki iban adresini kullanıyorum. IBAN: TR 96 0006 4000 0013 4191 2320 92 iŞ BANKASI KEMAL DEMİROK Adına. NOT: Geçen seferki organizasyonda olduğu gibi açıklama kısmına forum Nick Name'inizi yazmanızı rica edeceğim komşularım. Gelen havale & EFTler arasında rahatlıkla sizi bulabileyim. Rica etsem ödeme yaptıktan sonra özel mesajdan ödeme yaptığınıza ilişkin mesaj atarsanız listeyi anlık güncellemem konusunda yardımcı olmuş olacaksınız Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize: 1. @FearOfATG Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 2. @Ibra35 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 3. @Men-Sup Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 4. @osaka23 Teşekkür ederim. 5. @Bostani Teşekkür ederim, Ödeme Alındı 6. @marek Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 7. @turkoglum13 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 8. @blaster Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 9. @nicky Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 10. @mimaras Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 11. @habaz Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 12. @ZuLu Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 13. @arandur Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 14. @fgok Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 15. @Kaya42 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 16. @sarpedon Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 17. @manuple Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 18. @Pele69 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 19. @FurkanErdem Teşekkür ederim. 20. @hknz Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 21. @Aersin Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 22. @ArdıçKatranı Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 23. @starex Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 24. @Infinitum Teşekkür ederim, Ödeme Alındı 25. @ekilic2 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 26. @Auditor Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 27.@Mühendis Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 28. @finwe Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 29. @pundoe Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 30. @yunusso Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 31. @fatihbyfah Teşekkür ederim Ödeme Alındı 32. @hidalgo Teşekkür ederim. 33. @SKYBRAVE Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 34. @blackserum Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 35. @DenizKSK Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 36. @aegean Teşekkür ederim. 37. Mehmet_G Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 38. Zıpkın Teşekkür ederim. Ödeme Alındı Cvp: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - Efrasyab - 16/01/2019 Arkadaşlar, E-vitaminlerimiz geldi. Bu akşam Kantaronlu sabunları yapmaya başlıyorum. Gecenin ilerleye saatlerinde kaplara dökülmüş hallerinin sizlerle paylaşacağım. Not: Arkadaşlar talep güncellemek isteyen olursa güncelleyebilir. Etkinliği kaçırdığını düşünen komşum varsa hala şansı var dahil olabilir. Saygılar. EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - Efrasyab - 17/01/2019 Beyler Kantaron Yağlı tıraş sabunları hazır. Kusma, terleme, çatlama vs gibi durumları gözlemlemek için dinleniyorlar. Cumartesi Akşamı Tatlı Badem Yağlı tıraş sabunlarını yapacağım. İşte yavruların fotoğrafi... ![]() ![]() SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - turkoglum13 - 17/01/2019 Ellerine saglik ustad. Heyecan basladi EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - FearOfATG - 17/01/2019 Fırçalar ve köpürtme kaseleri hazır mı herkesin.. ![]() Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi Cvp: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - Efrasyab - 17/01/2019 Cumartesi akşam show devam edecek komşular ![]() Cvp: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - manuple - 17/01/2019 Ellerine, düşüncene, beynine ve emeğine sağlık. İmalata devam. Cvp: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - Tolga Yurdaer - 17/01/2019 İyi akşamlar Komşum,Ben de ürünlerinizden talep ediyorum. Yeni katıldığım için tecrübelerinize güvenerek sipariş vermek istiyorum. Bana uygun olanları bildirirseniz hemen havale yapabilirim. İş Bankası’nda çalışmaktayım.Teşekkürler Cvp: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - Efrasyab - 17/01/2019 Komşularım Ödeme için aşağıdaki iban adresini kullanıyorum. IBAN: TR 96 0006 4000 0013 4191 2320 92 iŞ BANKASI KEMAL DEMİROK Adına. NOT: Geçen seferki organizasyonda olduğu gibi açıklama kısmına forum Nick Name'inizi yazmanızı rica edeceğim komşularım. Gelen havale & EFTler arasında rahatlıkla sizi bulabileyim. Rica etsem ödeme yaptıktan sonra özel mesajdan ödeme yaptığınıza ilişkin mesaj atarsanız listeyi anlık güncellemem konusunda yardımcı olmuş olacaksınız Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize: 1. @FearOfATG Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 2. @Ibra35 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 3. @Men-Sup Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 4. @osaka23 Teşekkür ederim.Ödeme Alındı 5. @Bostani Teşekkür ederim, Ödeme Alındı 6. @marek Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 7. @turkoglum13 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 8. @blaster Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 9. @nicky Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 10. @mimaras Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 11. @habaz Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 12. @ZuLu Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 13. @arandur Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 14. @fgok Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 15. @Kaya42 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 16. @sarpedon Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 17. @manuple Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 18. @Pele69 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 19. @FurkanErdem Teşekkür ederim.Ödeme Alındı 20. @hknz Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 21. @Aersin Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 22. @ArdıçKatranı Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 23. @starex Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 24. @Infinitum Teşekkür ederim, Ödeme Alındı 25. @ekilic2 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 26. @Auditor Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 27.@Mühendis Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 28. @finwe Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 29. @pundoe Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 30. @yunusso Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 31. @fatihbyfah Teşekkür ederimÖdeme Alındı 32. @hidalgo Teşekkür ederim. 33. @SKYBRAVE Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 34. @blackserum Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 35. @DenizKSK Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 36. @aegean Teşekkür ederim. 37. @ Mehmet_G Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 38. @Zıpkın Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 39. @Hüseyin İbiş Teşekkür ederim Ödeme Alındı KANTARON YAĞLI - LANOLİNLİ ( EK TALEP) 40. @Tolga Yurdaer Teşekkür ederim ( Talebiniz olan ürünleri belirtirseniz üretim listesine hemen sizi eklerim) Komşularım hala ek talep alabiliyorum. Saygılar. Cvp: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - Tolga Yurdaer - 18/01/2019 4 çeşitten de alabilirim. Teşekkürler. Kantaron yağı ve Lanolin den 2 adet olsun. |