Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Ayhandulgar - 26/07/2019
Yeni ürünleriniz hayırlı olsun komşular.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Denetcii - 26/07/2019
(26/07/2019, Saat: 20:33)mrcktl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Denetcii
tam bi keynes tıraşı
Uzun dönemde hepimiz kesik atıcaz komşum
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Ekber - 27/07/2019
Muhle nom porsuk fırça. Pure olarak gecen orta sınıf porsuk. Piyasada baktigim en ucuz ve ön düşük seviye kıl porsuklar 250 lira iken bu fiyata bu ürün şüphe uyandırsa da muhle Türkiye den aldım. Sonuçta alman malı iyidir diye düşündüm. Fırça fena kötü kokuyor ve gercek hayvanı hissettirse de temizleyince koku azaldı. Sanırım bu koku her dogal fırça da var. Yumusak bir fırça ve su , ısı tutma olayı ile kılların ucunun yaptığı masaj iyidi, keske sapı biraz daha iyi olsa idi.
En Son Ne Aldınız ? - Silentsv - 27/07/2019
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Ayhandulgar - 28/07/2019
@Efrasyab Kemal hocamın sayesinde tanıdığım focus slim al ve yanında esantiyon Astra jilet Razorustan Noyan beyden alındı.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Mustafa40 - 28/07/2019
@Silentsv @Ayhandulgar komşum yeni ürünleriniz hayırlı olsun. Aldığıniz krem tüm dunya tarafindan begenilen bir kremdir. Aslinda bebek kremidir ama tıraş sonrasi olarak da cok guzeldir
En Son Ne Aldınız ? - Silentsv - 28/07/2019
(28/07/2019, Saat: 01:47)yenikomsu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Silentsv @Ayhandulgar komşum yeni ürünleriniz hayırlı olsun. Aldığıniz krem tüm dunya tarafindan begenilen bir kremdir. Aslinda bebek kremidir ama tıraş sonrasi olarak da cok guzeldir
Evet komşum bende araştırınca öğrendim ünlü olduğunu hatta bebek kremi değil genel kullanım amaçlı antiseptik krem olduğunu nedense Ülkemizde bebe kremi etiketi ile satıldığı yorumları vardı açıkçası öncelikli çocuk için aldım bende tıraş sonrasında deneyeceğim. Henüz kullanamadım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Ayhandulgar - 28/07/2019
(28/07/2019, Saat: 01:47)yenikomsu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Silentsv @Ayhandulgar komşum yeni ürünleriniz hayırlı olsun. Aldığıniz krem tüm dunya tarafindan begenilen bir kremdir. Aslinda bebek kremidir ama tıraş sonrasi olarak da cok guzeldir Teşekkürler komşum daha güzelleri sizin olsun inşallah.
En Son Ne Aldınız ? - ekilic2 - 28/07/2019
Londra'dan gelen son ürünler. Clubman Whiskey Woods Losyon, Floid Black Losyon ve daha önce de kullandığım Woodspice Losyon...
HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Sh@dow - 28/07/2019
Tüm komşularım yeni ürünleriniz hayırlı olsun keyifle kullanın...
|