Cvp: En Son Ne Aldınız ? - CK89 - 31/07/2019
Enders Speed Shaver uzun zamandir aradigim bir aletti, kendine ozel jileti var, ama injector blade ile kullanilabiliyor.
bu jiletleri cok ucuza aldim, ama nedir ne degildirler bilmiyorum.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - onurcakmak - 01/08/2019
@CK89 hayırlı olsun. Enders razor'la alakalı bana bir soru sormuştunuz, cevaplayamadım, sonra unuttum. Kısaca şöyle cevap vereyim; hangi jileti kullandım, nasıl kullandım inanın hiç hatırlamıyorum
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - CK89 - 01/08/2019
(01/08/2019, Saat: 00:24)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @CK89 hayırlı olsun. Enders razor'la alakalı bana bir soru sormuştunuz, cevaplayamadım, sonra unuttum. Kısaca şöyle cevap vereyim; hangi jileti kullandım, nasıl kullandım inanın hiç hatırlamıyorum
Tesekkurler, internette videolari var onlari takip ederim,
http://jrshaving.blogspot.com/2019/04/using-proline-blade-in-enders-speed.html
https://www.youtube.com/watch?v=05Atjj-2wI4
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - kral arthur - 01/08/2019
(31/07/2019, Saat: 23:54)CK89 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Enders Speed Shaver uzun zamandir aradigim bir aletti, kendine ozel jileti var, ama injector blade ile kullanilabiliyor.
bu jiletleri cok ucuza aldim, ama nedir ne degildirler bilmiyorum.
Güle güle kullanın.Değişik ürünleri buluyorsunuz ne güzel.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - kalantorxl - 01/08/2019
Yeni ürünlerinizi keyifle kullanın arkadaşlar. @rating komşum fırçalarına özellikle fan shape olana bayıldım keyifli tıraşlar dilerim.
En Son Ne Aldınız ? - rating - 01/08/2019
Tüm komşularıma yeni ürünleri hayırlı olsun.
@kalantorxl komşum teşekkürler, daha iyisi sizin olsun
@Delidumrul üstat teşekkürler.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - erfa - 01/08/2019
Tüm arkadaşlara yeni ürünleri hayırlı olsun.
En Son Ne Aldınız ? - Silentsv - 02/08/2019
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Sh@dow - 02/08/2019
İmpadan yeni siparişler elime ulaştı komşular. Diğer dostlarımda yeni ürünleri iyi günlerde kullanması dileğiyle.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - HOLLY - 02/08/2019
Yeni ekipmanlarınız hayırlı olsun çok güzel görünüyorlar, inceleme yorumlarınızı bekliyoruz.
|