Cvp: Günün Tıraşı - GartBnx - 03/04/2017
(02/04/2017, Saat: 22:37)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @GartBnx Burak üstad sıhhatler olsun.. Bu tıraşta bir İstanbul havası var sanki
Teşekkür ederim..
evet istanbuldayım :-)
görüşmek üzere...
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 03/04/2017
Cvp: Günün Tıraşı - yener - 04/04/2017
Krem: TOBS Jeremy Street
Firca: Semogue SOC
Alet: Merkur 34G
Cvp: Günün Tıraşı - KlasikTıras - 04/04/2017
@yener
Sıhhatler olsun komşum,
Alan derinliğini kullanarak çok güzel kare yakalamışsınız. İzninizle fotonuza "post processing" yaptım. 34C'nin maşallahı var, çok klas görünüyor.
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 04/04/2017
Cvp: Günün Tıraşı - emrah06 - 04/04/2017
Cümleten sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı - ialpay - 04/04/2017
Merhaba Arkadaşlar,
Aranızda çok yeniyim o yüzden çekinerek yazıyorum. Bizler bu hobiye yeni başladık ve çok keyif alıyoruz. Buradan çok güzel de resimler paylaşıyorsunuz. Çok sağolun. Sizler bu paylaşılan resimlerdeki ürünleri çok iyi tanıyor olabirsiniz. Ama çoğu bize yabancı olabiliyor. Aynı resimlerin badgerandblade'deki paylaşımlarında insanlar gördüğüm kadarı ile resimdeki malzemenin envanterini altına yazıyor. Sizler de yazsanız çok daha verimli paylaşım olur kanaatindeyim.
Nacizane bir öneri.
Tekrar teşekkür ederim. Saygılar,
Cvp: Günün Tıraşı - SumNauta - 04/04/2017
(04/04/2017, Saat: 11:07)ialpay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Arkadaşlar,
Aranızda çok yeniyim o yüzden çekinerek yazıyorum. Bizler bu hobiye yeni başladık ve çok keyif alıyoruz. Buradan çok güzel de resimler paylaşıyorsunuz. Çok sağolun. Sizler bu paylaşılan resimlerdeki ürünleri çok iyi tanıyor olabirsiniz. Ama çoğu bize yabancı olabiliyor. Aynı resimlerin badgerandblade'deki paylaşımlarında insanlar gördüğüm kadarı ile resimkedi malzemenin envanterini altına yazıyor. Sizler de yazsanız çok daha verimli paylaşım olur kanaatindeyim.
Nacizane bir öneri.
Tekrar teşekkür ederim. Saygılar,
+1
Cvp: Günün Tıraşı - yener - 04/04/2017
(04/04/2017, Saat: 01:03)KlasikTıras Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @yener
Sıhhatler olsun komşum,
Alan derinliğini kullanarak çok güzel kare yakalamışsınız. İzninizle fotonuza "post processing" yaptım. 34C'nin maşallahı var, çok klas görünüyor.
Tesekkurler @KlasikTıras komsum daha iyileri sizlerin olsun degişik açılar denerken çıktı bu resim ortaya
Cvp: Günün Tıraşı - Delidumrul - 05/04/2017
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba dönüş pek geleneksel olmadı ama ıslak tıraş olması yeterli sanıyorum
|