En Son Ne Aldınız ? - turkoglum13 - 19/08/2019
(19/08/2019, Saat: 16:46)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Toplanıp antika pazarına gittik. Sonrasında da oturduk çayımızı içip sohbet ettik. Gizlimiz saklımız yok sadece afişe etmedik Hoş sohbetlerinden ötürü sevgili @manuple İbrahim Abiye ve @erfa Fatih'e teşekkür ederim. Bu arada kulaklarını çok çınlattık ama hep iyi andık seni
Muhabbetinizi daim olsun gardasim
Yeterki dostlar cinlatsin kulagimizi, sagolasiniz.
(19/08/2019, Saat: 16:48)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bunlar da benim son aldıklarım. Geleneksel tıraşa Arko ile başlayıp geldiğim noktaya ben bile şaşıyorum Umarım MdC bağımlılık yapmaz
Yeni urunlerinin hepside cok cok guzel masaallah. Keyifle kullan...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - SKYBRAVE - 19/08/2019
(19/08/2019, Saat: 16:54)CK89 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayirli olsun...
Sizin hizliresimler beni proxy kullanicisi yapti
Teşekkür ederim Cem, daha iyileri senin olsun. Türkiye'de yaşamış olsaydın proxy, vpn vb. daha neler görürdün kim bilir Biraz olsun memleket havası verebildiysek ne ala
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - CK89 - 19/08/2019
(19/08/2019, Saat: 16:59)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim Cem, daha iyileri senin olsun. Türkiye'de yaşamış olsaydın proxy, vpn vb. daha neler görürdün kim bilir Biraz olsun memleket havası verebildiysek ne ala
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - erfa - 19/08/2019
(19/08/2019, Saat: 16:48)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bunlar da benim son aldıklarım. Geleneksel tıraşa Arko ile başlayıp geldiğim noktaya ben bile şaşıyorum Umarım MdC bağımlılık yapmaz
İyi günlerde kullanmanız dileğiyle @SKYBRAVE Ziya bey. Bu arada ustura olayınında ayrı ve çok keyifli bir kategori olduğunu tekrar gördüm. Hevesim 1 iken 2 oldu bilginize .
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Sh@dow - 19/08/2019
Ürünlerinizi iyi günlerde, keyifle kullanın komşum harika görünüyorlar...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 19/08/2019
MdC bağımlılık yapıyormuş haberin ola
Yeni ürünlerin hepsi çok güzel hayırlı olsun @SKYBRAVE Ziya. İyi günlerde keyifle kullan.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - kral arthur - 19/08/2019
Arkadaşlar ürünlerinizi güzel günlerde kullanın...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - manuple - 19/08/2019
Güle güle kullanın, güzel bir başlangıç olmuş... Diğer kullandıklarını saymaz isek..
Bu arada Ustura adımı da güzel bir adım...
İyi günlerde kullanılması dileğiyle..
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - manuple - 19/08/2019
ANlaşılan o ki,
@SKYBRAVE 'nin yeni seti bugünün en çok beğenileni gibi..
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - SKYBRAVE - 20/08/2019
Teşekkür ederim @erfa Fatih. Daha güzelleri senin olsun. Birkaç buluşma sonrası aramıza yeni bir usturacı katılacak gibi görünüyor
@Sh@dow, @kral arthur komşularım teşekkür ederim. Umarım daha güzelleri sizlerin olur.
@batmanforever Volkan Abim teşekkür ederim. Daha iyileri senin olsun. Abi sabun pahalı ama bitmiyor dediler de aldık, yoksa işimiz zor Neyse ki Unkapanında sevdiğimiz bir abimiz var
@manuple İbrahim Abi teşekkür ederim. İnşallah bu usturayla yavaş yavaş usturacı olma yolunda ilerleyeceğim. Çelik usturaya geçme eğilimim olmasa da jiletli ustura ile tıraş olmak çok keyifli. Süreç içerisindeki desteğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Daha güzelleri sizlerin olsun.
|