Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mustbe - 23/08/2019
(23/08/2019, Saat: 13:31)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mustbe komşum güzel tıraşlarınız olsun. Bu arada P.S krem dediğim sandal ağacı (kırmızı Proraso) tıraş öncesi-sonrası krem. Ben beğenerek kullanıyorum.
yorumu düzeltiyorum ince düşünceniz için tekrar teşekkür ediyorum komşum sağolun
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - DenizKSK - 23/08/2019
(23/08/2019, Saat: 13:32)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yorumu düzeltiyorum ince düşünceniz için tekrar teşekkür ediyorum komşum sağolun
Bu arada komşum, kırmızı sabun ile krem aynı kokuya ve etkiye sahipler. Kokusu enfes.
En Son Ne Aldınız ? - Serkan1221 - 23/08/2019
Tüm komşularımın yeni ürünleri hayırlı olsun. Bunlar da yeni ürünlerim. Neville tonikle organique witch hazel toniği denemek için aldım. Daha önce tonik kullanmamıştım. Kullanınca yorumlarımı da yazarım
EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - HOLLY - 23/08/2019
(23/08/2019, Saat: 17:40)Serkan1221 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komşularımın yeni ürünleri hayırlı olsun. Bunlar da yeni ürünlerim. Neville tonikle organique witch hazel toniği denemek için aldım. Daha önce tonik kullanmamıştım. Kullanınca yorumlarımı da yazarım
Neville nin toniğini merak ediyordum, incelemenizi merakla bekliyorum komşum.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Sh@dow - 23/08/2019
(23/08/2019, Saat: 17:40)Serkan1221 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komşularımın yeni ürünleri hayırlı olsun. Bunlar da yeni ürünlerim. Neville tonikle organique witch hazel toniği denemek için aldım. Daha önce tonik kullanmamıştım. Kullanınca yorumlarımı da yazarım
Komşum iyi günlerde kullanın yeni ürünlerinizi bende Organique witch hazel toniği bir tık daha merak ediyorum diyelim Yorumları mutlaka alalım.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - onur7 - 24/08/2019
(23/08/2019, Saat: 17:40)Serkan1221 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komşularımın yeni ürünleri hayırlı olsun. Bunlar da yeni ürünlerim. Neville tonikle organique witch hazel toniği denemek için aldım. Daha önce tonik kullanmamıştım. Kullanınca yorumlarımı da yazarım [img][/img]
Güle güle kullanın. Tekrar olacak ama Neville toniği ben de çok merak ediyorum.
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - GartBnx - 24/08/2019
(21/08/2019, Saat: 19:07)apple34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bulgaristandan hediye; bir dahakine polsiver markasını ezberlettim, zorla..
Bulgaristanda 2 sene öncesine kadar polsilver lar bakkallar da bile vardı artık polsilver bulmak nerede ise imkansız bulgaristanda
GaRtBnX.....
https://www.instagram.com/gartshobby/
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - GartBnx - 24/08/2019
(19/08/2019, Saat: 16:54)CK89 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayirli olsun...
Sizin hizliresimler beni proxy kullanicisi yapti Gerçekten de hizliresimler yurtdisindan geltir kullanırken epey rahatsız edici oluyor. Bir kampanya başlatmak lazım HIZLIRESIM'e HAYIR
GaRtBnX.....
https://www.instagram.com/gartshobby/
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - pundoe - 24/08/2019
Tüm komşuların yeni ürünleri hayırlı olsun.
En Son Ne Aldınız ? - -mali - 24/08/2019
Güzel günlerde kullanın ilk defa gördüm birde kullandığınızda performansları ile ilgili kısada olsa bilgilendirme yazarsanız memnun olurum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
|